Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Land Rover LR4 airconditioning schoonmaken?

Airconditioning is verreweg de meest gewaardeerde specificatie van moderne auto’s. Niettemin was het historisch beperkt tot high-end modellen, is het vandaag gedemocratiseerd voor de meeste auto’s. Dit kostbare en complexe mechanisme heeft echter speciale zorg nodig, en of het nu voor service is of vanwege geuren, het is beslist cruciaal om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Land Rover LR4. Dit is specifiek wat we in meer detail zullen beschrijven op deze inhoudspagina. We gaan eerst in detail in op de procedure om de airconditioning van uw Land Rover LR4 schoon te maken, dan zullen we in een tweede stap meer in het algemeen naar kijken de service van de airconditioning van uw Land Rover LR4.

Hoe maak ik mijn Land Rover LR4-airconditioning schoon?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met de het schoonmaken van de airconditioning van uw Land Rover LR4. De enige techniek om een ​​volledige reiniging van dit systeem uit te voeren, is het gebruik van bacteriedodende en fungicide sprays, eigenlijk produceert uw airconditioning veel vocht dat in het systeem blijft en de ontwikkeling van allerlei soorten ziektekiemen en bacteriën bevordert. U vindt deze artikelen op internet of in autocentra. Hier zijn twee procedures voor, hier zijn ze

Reinig het airconditioningcircuit van uw Land Rover LR4 op een eenvoudige manier

Zodra u een desinfecterende spray heeft, kunt u het airconditioningcircuit van uw auto onmiddellijk reinigen.

De techniek is heel eenvoudig, maar deze behandeling kan de binnenkant van uw Land Rover LR4 vuil maken.

 • Haal het cabinefilter eruit.
 • Installeer de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (idealiter aan de passagierszijde).
 • Start de ventilatie en airconditioning van uw auto (met de motor aan) met luchtrecycling
 • Druk met de ramen dicht op de knop op de bom om deze geleidelijk te legen en sluit de autodeuren en laat hem ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Land Rover LR4, blijft de ventilatie aan en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.
Weiterlesen:
Hoe de handrem op de Land Rover LR4 afstellen?

Met deze procedure kunt u het airconditioningsysteem van uw Land Rover LR4 zeer snel reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Land Rover LR4 heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan de tweede oplossing te oefenen.

Maak het airconditioningsysteem van uw Land Rover LR4 grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer belangrijke techniek om een reiniging van uw ventilatiecircuit gedetailleerd. U moet dezelfde bacteriedodende en schimmeldodende spray kopen, alleen de toepassing zal anders zijn. Hier is de procedure om je aan te houden:

 • Haal je cabinefilter eruit.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Land Rover LR4 (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u een paar keer 5 seconden lang en laat u alle ramen en deuren even dicht.
 • Zodra deze eerste stap is uitgevoerd, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken, terwijl u hetzelfde doet, maar niet de binnenluchtinlaat, die gewoonlijk onder het handschoenenkastje wordt aangebracht.
 • Ten slotte kunt u tot slot nog een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Land Rover LR4 spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning van zijn Land Rover LR4

Om tot slot onze inhoudspagina af te sluiten, geven we u de belangrijkste tips die u moet respecteren, als u de levensduur van uw airconditioningcircuit op de Land Rover LR4 wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • leun de airconditioning elk jaar op uw Land Rover LR4.

  Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover LR4, aarzel dan niet om onze Land Rover LR4 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Land Rover LR4 vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector