Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Land Rover Range Rover achterbank te verwijderen?

Het kleine onderhoud aan uw auto willen oplossen, blijkt een stuk eenvoudiger te zijn. Het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen, is inderdaad aanzienlijk, dus het lijkt een slimme beslissing om hem zonder hulp te laten onderhouden. Ongeacht of u toegang wilt krijgen tot uw brandstofpomp, uw stoel wilt vervangen, een vlek wilt wassen of uitzonderlijk grote voorwerpen wilt vervoeren, sommigen van u denken eraan hoe de achterbank van de Land Rover Range Rover te verwijderen. We zullen in dit artikel proberen u de verschillende oplossingen te vertellen, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Land Rover Range Rover.

Hoe de achterbank van een Land Rover Range Rover met boutsysteem te verwijderen

Laten we beginnen met de eerste situatie. Als u een manier probeert te vinden om de achterbank van uw Land Rover Range Rover te verwijderen, die slechts met 4 bouten wordt vastgehouden, is dit waarschijnlijk de meest eenvoudige procedure. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, deze bevinden zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hierdoor kunt u hem volledig uit de bevestigingen halen en verwijderen.

Het verwijderen van de achterbank Land Rover Range Rover met clipsysteem

Benadering nu een beetje vervelender omdat we geneigd zijn sceptisch te staan ​​over vaststaande banden, over het algemeen bang om te sterk te trekken en er een te vernietigen. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Land Rover Range Rover met een clipsysteem? In de meeste gevallen deze clips bevinden zich onder de stoel, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een kunststof onderdeel en een metalen strijkijzer dat erin vastklikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het kunststof onderdeel drukken en aan het metalen onderdeel trekken. Als deze tactiek bij sommige series niet werkt, zal in de meeste gevallen trekken voldoende zijn om ze los te laten.

Weiterlesen:
Land Rover Range Rover touchscreen werkt niet

Het verwijderen van de achterbank Land Rover Range Rover met vouwsysteem met bouten alleen aan de voorkant

Eindelijk, de laatste oplossing om de achterbank van uw Land Rover Range Rover te verwijderen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in dit geval is dit de eenvoudigste techniek die u kunt realiseren. Je moet gewoon Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, moet u de achterbank van uw Land Rover Range Rover kunnen verwijderen.

Dat is alles, nu zou u alle details moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw auto probleemloos te verwijderen. Als u andere onderdelen zoals de bumper van uw Land Rover Range Rover probeert te demonteren, hebben we ook enkele tutorials geschreven om u bij deze taken te helpen.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector