Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Land Rover Range Rover Evoque handmatig vergrendelen?

We hebben allemaal vroeg of laat problemen met ons motorvoertuig, of het nu komt omdat u geen benzine meer heeft, een elektrisch probleem heeft of uw auto niet wil starten, al deze storingen hebben meestal de neiging ons te irriteren en we zijn over het algemeen machteloos om herstel Ze. Daarom doet ons team zijn best om u te begeleiden bij deze zorgen, en vandaag zullen we proberen u uit te leggen hoe uw Land Rover Range Rover Evoque handmatig vergrendelen? Inderdaad, als u geen stroom meer heeft, heeft u niet meer de capaciteit om de centrale vergrendeling van uw auto te gebruiken. We laten u eerst zien hoe u het schuifdak van uw Land Rover Range Rover Evoque handmatig sluit en vervolgens hoe u de deuren van uw Land Rover Range Rover Evoque handmatig vergrendelt.

Hoe het schuifdak van een Land Rover Range Rover Evoque handmatig sluiten?

Dus we zullen onze inhoudspagina beginnen met de methodologie om u toe te staan sluit handmatig uw Land Rover Range Rover Evoque en meer bepaald de zonnedak of het panoramadak van deze. Ongeacht of uw accu leeg is, of u heeft de accu verwijderd, u heeft geen toegang meer tot de stroombedieningen van het schuifdak van uw Land Rover Range Rover Evoque en heeft dus ook niet meer de mogelijkheid om deze te vergrendelen. Helaas heb je niet veel keuzes om ze te sluiten. Inderdaad, om het schuifdak van een Land Rover Range Rover Evoque handmatig te sluiten , is er maar één methode die bestaat in met behulp van de handmatige opdracht om het te sluiten. Het is niet duidelijk zonder het verwijderen van een plastic kap die voor het zonnedak is geplaatst. Raadpleeg de handleiding van uw auto om de exacte positie van deze schroef te vinden. Het is dan voldoende om het vast te schroeven totdat het dak volledig gesloten is.

Weiterlesen:
Hoe start ik een Land Rover Range Rover Sport?

Hoe de deuren van een Land Rover Range Rover Evoque handmatig sluiten?

En nu gaan we zeker door naar het gedeelte dat u het meest interesseert, hoe een Land Rover Range Rover Evoque handmatig te sluiten , maar deze keer zullen we ons concentreren op de deuren van deze. Het kan zijn dat de batterij van uw auto voor uw huis bijna leeg is, u bent erin geslaagd de deuren te openen en te proberen hem aan te zetten, maar terwijl u wacht op een oplossing, wilt u ervoor zorgen dat niemand erin kan komen . Helaas is het praktisch dezelfde moeilijkheid als het zonnedak op uw Land Rover Range Rover Evoque. Zonder stroom is het inderdaad ondoenlijk om de centrale deurvergrendeling te activeren. In sommige jaren heb je een drukknop op het raamkozijn die je handmatig kunt indrukken om sluit uw Land Rover Range Rover Evoque handmatig, maar dit wordt steeds minder gebruikelijk. Daarom geven we u zoals voorheen de enige twee keuzes waarmee u uw auto zonder energie kunt sluiten:

  • Schaf een nieuwe batterij aan en installeer deze om de deuren van uw Land Rover Range Rover Evoque te sluiten, of koop er een in goede staat. Desalniettemin heeft u toegang tot de motorkap nodig
  • Sluit uw Land Rover Range Rover Evoque aan op een rijdende auto om energie over te dragen en de accu van uw voertuig op te laden. Hiermee heb je in ieder geval voldoende kracht om de deuren van je auto te sluiten. In het geval dat u twijfelt over het vermogen van uw batterij om de lading vast te houden. Zorg ervoor dat u de deuren van uw auto sluit terwijl deze nog aan de andere auto is gekoppeld. Zodra je dit hebt bereikt, kun je je accu loskoppelen en de motorkap sluiten
Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn Land Rover Range Rover Sport?

.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector