Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Land Rover Range Rover-motor reinigen?

Of u nu een schone auto wilt hebben of van plan bent uw auto te verkopen, het reinigen van de motor van uw Land Rover Range Rover is een routinematig onderhoud dat niet noodzakelijk goed wordt uitgevoerd, tussen de angst om elektronische onderdelen te beschadigen of niet te weten welke producten we moeten gebruiken … In deze post gaan we met u mee om dit servicewerk met een gerust hart uit te voeren. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken waarom het belangrijk kan zijn om de motor van uw auto schoon te maken, en in een tweede stap, hoe u de motor van uw Land Rover Range Rover schoonmaakt .

Waarom de motor van uw Land Rover Range Rover reinigen?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina door uit te leggen waarom het misschien goed is om na te denken over een het reinigen van het motorblok van uw Land Rover Range Rover .

Het meest algemene motief voor het reinigen van het motorcompartiment van uw auto is regelmatig onderhoud. Als u uw auto niet schoonmaakt, zal zich vuil en vuil ophopen en vroeg of laat onderdelen van uw auto beschadigen. We raden u aan deze reiniging 1 tot 2 keer per jaar uit te voeren. Het kan ook interessant zijn om uw motor schoon te maken voordat u uw Land Rover Range Rover verkoopt, maar wees voorzichtig om hem niet te veel schoon te maken, potentiële kopers kunnen aannemen dat een te schone motor synoniem is met een lekkende motor die probeert te worden verborgen door een complete schoonmaken, beter om een ​​gezonde motor te hebben dan een te schone motor.

Weiterlesen:
Venster zit vast op Land Rover Range Rover, wat kan ik doen?

Hoe de motor van uw Land Rover Range Rover reinigen?

We beginnen nu met de kern van de inhoudspagina met het praktische gedeelte om het motorblok van uw Land Rover Range Rover schoon te maken . Om dit te doen, zullen we ons in het eerste deel concentreren op de voorbereiding die u op uw motor moet doen om dit werk correct uit te voeren, en in een tweede keer op de richtlijnen om u het motorcompartiment van uw Land Rover Range Rover te laten reinigen.

Om de motor van uw Land Rover Range Rover voor te bereiden voordat u hem schoonmaakt

.

Eerste stap en niet de minst essentiële. Ongeacht of het motorcompartiment van uw auto waterdicht moet zijn, het wordt ook afgeraden om het volledig schoon te maken vanwege de vele elektrische onderdelen binnenin. Daarom voor jou reinig de motor van uw Land Rover Range Rover helemaal, het is beter om bescherm de elektrische onderdelen van uw Land Rover Range Rover . Dit zijn de stappen die u moet nemen om de motor van uw auto correct te beschermen:

  • Koppel de batterij los en verwijder deze uit uw Land Rover Range Rover , om dit te bereiken, aarzel dan niet om onze inhoudspagina gewijd aan dit onderwerp te raadplegen als u niet weet hoe u deze stap moet uitvoeren.
  • Verwijder het bovenste motorhuis van uw Land Rover Range Rover , het is een plastic omhulsel dat meestal kan worden verwijderd door een paar schroeven los te draaien. Hierdoor heb je een minder moeilijke toegang tot de hele motor van je auto.
  • Bescherm alle elektrische onderdelen met plastic folie , rekbaar bijvoorbeeld, dit omvat de flowmeter (die zich op uw luchtinlaat bevindt), de dynamo, alle elektrische kabels en de zekeringenkast

.

Reiniging van het motorcompartiment van een Land Rover Range Rover

Nu u uw auto klaar heeft gemaakt voor het schoonmaken, hoeft u alleen maar te beginnen met schoonmaken, dit zijn de stappen die u moet volgen reinig de motor van uw Land Rover Range Rover correct :

  • Laat de motor van uw auto ongeveer 5 minuten opwarmen, dit zal het vet vloeibaarder maken en de verwijdering ervan vergemakkelijken.
  • Gebruik een sterke motorontvetter en spuit royaal op alle zichtbare delen van uw Land Rover Range Rover motor.
  • Laat het vijf tot tien minuten werken.
  • Gebruik geen hogedrukreiniger, aangezien dit onderdelen van uw motor kan aantasten. Gebruik dus een tuinslang en sta op met veel water.
  • Als u overtuigd bent van het eindresultaat, kunt u uw motor drogen met een compressor, als er sporen van vet achterblijven, kunt u de handeling herhalen totdat deze verdwijnt.
  • Nog een laatste suggestie, als u het budget wilt hebben, kunt u een motorbeschermingslaag aanbrengen, dit om ophoping van vuil op de motor van uw Land Rover Range Rover te voorkomen, u zult dit soort producten in specifieke winkels ontdekken of in de categorie producten voor bootmotoren

.

Het enige wat u hoeft te doen is het werkgebied schoonmaken, uw motorcarter opnieuw monteren, uw accu opnieuw aansluiten en u kunt weer met een schone motor de weg op.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector