Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Land Rover Range Rover Sport achterbank te verwijderen?

De kleine reparaties die aan uw auto moeten worden uitgevoerd, worden steeds regelmatiger. Het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen, is inderdaad aanzienlijk, dus het lijkt een verstandige oplossing om deze zelf te repareren. Het maakt niet uit of het gaat om toegang tot uw benzinestation, van stoel wisselen, een vlek wassen of buitengewoon grote dingen vervoeren, sommigen van u willen het weten hoe de achterbank van de Land Rover Range Rover Sport te verwijderen. We zullen in de volgende paragrafen proberen u de verschillende methoden te presenteren, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Land Rover Range Rover Sport.

Hoe de achterbank van de Land Rover Range Rover Sport met boutsysteem te verwijderen

Laten we beginnen met de eerste situatie. Als u een methode probeert te vinden om de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport te verwijderen, die slechts met 4 bouten wordt vastgehouden, is deze techniek waarschijnlijk de meest eenvoudige. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met behulp van een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel bevinden ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Dit stelt u in staat het geheel uit de bevestigingen te halen en weg te nemen.

Het verwijderen van de achterbank Land Rover Range Rover Sport met clipsysteem

Techniek is nu een beetje moeilijker omdat we de neiging hebben op onze hoede te zijn voor vastgebonden banden, altijd bang om te hard te trekken en er een te vernietigen. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Land Rover Range Rover Sport met een clipsysteem? Gewoonlijk deze clips bevinden zich onder de stoel, je zult ze zien als je de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een plastic gedeelte en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je op het plastic gedeelte drukken met een schroevendraaier en aan het metalen gedeelte trekken. Als deze methode bij sommige series niet werkt, zal in de meeste gevallen trekken voldoende zijn om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe verhelp ik een olielek op mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Het verwijderen van de achterbank Land Rover Range Rover Sport met vouwsysteem met bouten alleen aan de voorkant

Eindelijk, de laatste techniek om de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport te verwijderen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in dit geval is dit de eenvoudigste aanpak die u kunt bereiken. Je hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgeschroefd, zou u de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport moeten kunnen verwijderen.

Dat is alles, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw auto op een serene manier te verwijderen. Als u andere onderdelen zoals de bumper van uw Land Rover Range Rover Sport wilt demonteren, hebben we ook enkele tutorials gemaakt om u bij deze taken te helpen.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector