Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Lexus CT-airconditioning schoonmaken?

Airconditioning is verreweg de belangrijkste eigenschap van nieuwere auto’s. Hoewel het voorheen beperkt was tot high-end modellen, is het tegenwoordig voor een groot deel van de auto’s gedemocratiseerd. Desalniettemin vereist deze dure en uitgebreide eenheid speciale aandacht, en of het nu voor service is of vanwege geuren, het is absoluut cruciaal om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Lexus CT. Dit is specifiek wat we in detail zullen beschrijven in de inhoud van dit artikel. Eerst gaan we in detail kijken naar de procedure om de airconditioning van uw Lexus CT schoon te maken, dan zullen we in een ander deel meer in het algemeen naar kijken de service van de airconditioning van uw Lexus CT.

Hoe kan ik mijn Lexus CT-airconditioning schoonmaken?

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de het reinigen van de airconditioning van uw Lexus CT. De enige manier om dit systeem volledig te reinigen, is door te gebruiken bacteriedodende en fungicide producten, eigenlijk maakt uw airconditioning veel vocht dat in het systeem blijft en de ontwikkeling van allerlei soorten bacteriën en bacteriën zal helpen. U vindt deze artikelen op internet of in autocentra. Er zijn twee methoden om dit te bereiken, hier zijn ze

Reinig het airconditioningsysteem van uw Lexus CT op een eenvoudige manier

Als u eenmaal een desinfecterende spray heeft, kunt u de airconditioning van uw auto eenvoudig reinigen.

De methodologie is vrij eenvoudig, maar toch kan dit proces de binnenkant van uw Lexus CT vuil maken.

 • Verwijder het cabinefilter.
 • Installeer de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (idealiter aan de passagierszijde).
 • Start de ventilatie en airconditioning van uw auto (met de motor aan) met luchtrecycling
 • Terwijl de ramen zijn gesloten, drukt u op de knop op de bom om deze geleidelijk te legen en sluit u de autodeuren en laat u deze ongeveer tien minuten aan staan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Lexus CT, staat de ventilatie nog aan en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.
Weiterlesen:
Lambdasondeprobleem op Lexus CT

Met deze aanpak kunt u het airconditioningsysteem van uw Lexus CT zeer snel reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Lexus CT heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan het tweede proces toe te passen.

Maak het airconditioningsysteem van uw Lexus CT grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer significante oplossing om een grondige reiniging van uw ventilatiesysteem. U moet hetzelfde bacteriedodende en fungicide product kopen, alleen de toepassing zal anders zijn. Dit is het te volgen proces:

 • Doe je cabinefilter uit.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Lexus CT (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u meerdere keren gedurende 5 seconden en laat u alle ramen en deuren een paar minuten dicht.
 • Zodra deze eerste fase is voltooid, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken en hetzelfde doen, maar niet de binnenste luchtinlaat, die zich meestal onder het handschoenenkastje bevindt.
 • Ten slotte kunt u tot slot een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Lexus CT spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning van zijn Lexus CT

Als laatste, om de inhoud van ons artikel te beëindigen, geven we u de belangrijkste suggesties die u moet respecteren, als u de levensduur van uw airconditioningsysteem op Lexus CT wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • leun de airconditioning elk jaar op uw Lexus CT.

  Kijk voor meer tips over de Lexus CT in de categorie Lexus CT.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Lexus CT?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector