Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Lexus GS-motor schoonmaken?

Als u een schone auto wilt hebben of als u van plan bent uw auto te verkopen, het schoonmaken van de motor van uw Lexus GS is een routineonderhoud dat eigenlijk niet goed gecontroleerd wordt, tussen de angst om elektronische onderdelen te beschadigen of niet te weten welke producten je moet gebruiken … Op deze pagina gaan we met je mee om deze onderhoudsactie met een gerust hart uit te voeren. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken waarom het relevant kan zijn om de motor van uw auto schoon te maken, en, in een tweede stap, hoe u de motor van uw Lexus GS schoonmaakt .

Waarom de motor van uw Lexus GS schoonmaken?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina door uit te leggen waarom het slim kan zijn om na te denken over een schoonmaken van het motorblok van uw Lexus GS .

De meest voorkomende reden om het motorcompartiment van uw auto schoon te maken, is regelmatig onderhoud. Als u uw auto niet schoonmaakt, zal zich vuil en vuil ophopen en uiteindelijk onderdelen van uw auto beschadigen. We raden u aan deze reiniging 1 tot 2 keer per jaar uit te voeren. Het kan ook interessant zijn om uw motor schoon te maken voordat u uw Lexus GS verkoopt, maar zorg er toch voor dat u hem niet te veel schoonmaakt, potentiële kopers kunnen aannemen dat een te schone motor wordt geassocieerd met een lekkende motor die probeert te worden gecamoufleerd door een volledige reiniging, beter om een ​​gezonde motor te hebben dan een te schone motor.

Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Lexus GS?

Hoe de motor van uw Lexus GS schoonmaken?

We zullen nu het hart van de inhoudspagina aanvallen met het praktische gedeelte van het reinigen van het motorblok van uw Lexus GS . Hiervoor zullen we ons in het eerste deel concentreren op de voorbereiding die u op uw motor moet doen om deze actie correct uit te voeren, en in een tweede keer de instructies om u het motorcompartiment van uw Lexus GS te laten reinigen.

Om de motor van uw Lexus GS voor te bereiden voordat u hem schoonmaakt

.

Eerste stap en niet de minst noodzakelijke. Ongeacht of het motorcompartiment van uw auto waterdicht moet zijn, het wordt ook afgeraden om het volledig schoon te maken vanwege de vele elektrische onderdelen binnenin. Daarom voor jou reinig de motor van uw Lexus GS helemaal, het is beter om bescherm de elektrische onderdelen van uw Lexus GS . Dit zijn de stappen die u moet nemen om de motor van uw auto correct te beschermen:

  • Koppel de batterij los en verwijder deze uit uw Lexus GS Aarzel hiervoor niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te raadplegen als u niet weet hoe u deze stap moet uitvoeren.
  • Verwijder het bovenste motorhuis van uw Lexus GS , het is een plastic omhulsel dat in de meeste gevallen kan worden verwijderd door een paar schroeven los te draaien. Hierdoor heeft u gemakkelijker toegang tot de hele motor van uw auto.
  • Bescherm alle elektrische onderdelen met plastic folie , rekbaar bijvoorbeeld, dit omvat de flowmeter (die te vinden is op uw luchtinlaat), de dynamo, alle elektrische kabels en de zekeringenkast

.

Reiniging van het motorcompartiment van een Lexus GS

Nu u uw auto klaar heeft gemaakt voor het schoonmaken, hoeft u alleen maar te beginnen met schoonmaken, hier volgen de stappen waaraan u zich moet houden maak de motor van uw Lexus GS goed schoon :

  • Laat de motor van uw auto ongeveer 5 minuten opwarmen, dit zal het vet vloeibaarder maken en helpen bij het verwijderen.
  • Gebruik een sterke motorontvetter en spuit royaal op alle zichtbare delen van uw Lexus GS-motor.
  • Laat het vijf tot tien minuten werken.
  • Gebruik geen hogedrukreiniger, aangezien dit onderdelen van uw motor kan beschadigen. Gebruik dus een tuinslang en rijs met veel water op.
  • Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u uw motor drogen met een compressor, als er sporen van vet achterblijven, kunt u de bewerking dupliceren totdat deze verdwijnt.
  • Laatste advies, als u het budget wilt hebben, kunt u een motorbeschermingslaag aanbrengen, dit voorkomt ophoping van vuil op de motor van uw Lexus GS, u zult dit soort producten ontdekken in gespecialiseerde winkels of in de categorie producten voor bootmotoren

.

Het enige wat u hoeft te doen is het werkgebied schoonmaken, uw motorcarter terugplaatsen, uw accu opnieuw aansluiten en u kunt weer met een schone motor de weg op.

Als je meer handleidingen over de Lexus GS wilt, ga dan naar onze Lexus GS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector