Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Lexus NX achterbank te verwijderen?

De kleine reparaties die aan uw motorvoertuig moeten worden aangebracht, komen steeds vaker voor. In feite is het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen aanzienlijk, dus het lijkt een goede beslissing om te proberen het zelf te repareren. Ongeacht het openen van uw brandstofpomp, het veranderen van uw stoel, het wassen van een vlek of het uitzonderlijk vervoeren van grote dingen, vragen sommigen van u zich af hoe de achterbank van de Lexus NX te verwijderen. We zullen in dit bericht proberen u de verschillende methoden te vertellen, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Lexus NX.

Hoe de achterbank van de Lexus NX met boutsysteem te verwijderen

Laten we beginnen met het eerste scenario. Als u geïnteresseerd bent in een techniek om de achterbank van uw Lexus NX te verwijderen die slechts met 4 bouten is gemonteerd, is deze techniek vrijwel zeker de gemakkelijkste. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, deze bevinden zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hiermee kunt u het geheel uit de bevestigingen halen en verwijderen.

Hoe de Lexus NX achterbank met clipsysteem te verwijderen

Verwerk het nu iets langer om te bereiken, omdat we de neiging hebben op onze hoede te zijn voor vaststaande banden, over het algemeen bang om te hard te trekken en er een te verbreken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Lexus NX met een clipsysteem? In het algemeen deze clips bevinden zich onder de stoel, u zult ze zien wanneer u de zitting van de bank optilt. Deze clips zijn vaak samengesteld uit een plastic gedeelte en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic gedeelte drukken en aan het metalen gedeelte trekken. Als bij sommige series deze aanpak niet werkt, is trekken gewoonlijk voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden in mijn Lexus NX

Hoe de achterbank Lexus NX met vouwsysteem met bouten alleen aan de voorkant te verwijderen

Eindelijk, de laatste techniek om de achterbank van uw Lexus NX te verwijderen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in dit geval is dit de snelste oplossing die u kunt realiseren. Je hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgeschroefd, zou u de achterbank van uw Lexus NX moeten kunnen verwijderen.

Dat is alles, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw motorvoertuig op een serene manier te verwijderen. Als u andere onderdelen zoals de bumper van uw Lexus NX wilt demonteren, hebben we ook enkele handleidingen gemaakt om u bij deze taken te helpen.

Als u meer handleidingen over de Lexus NX wenst, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector