Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Lexus NX-airconditioning schoonmaken?

Airconditioning is waarschijnlijk de meest gevraagde optie op recente auto’s. Hoewel het in vroegere tijden beperkt was tot hoogwaardige variëteiten, is het tegenwoordig voor een groot deel van de auto’s gedemocratiseerd. Deze dure en uitgebreide apparatuur vereist echter speciale aandacht, en of het nu voor onderhoud is of vanwege geurtjes, het is absoluut belangrijk om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Lexus NX. Dit is specifiek wat we in dit document in meer detail zullen demonstreren. Eerst zullen we in detail kijken naar de proces om de airconditioning van uw Lexus NX schoon te maken, dan zullen we in een ander deel meer in het algemeen naar kijken het onderhoud van de airconditioning van uw Lexus NX.

Hoe kan ik mijn Lexus NX-airconditioning schoonmaken?

Laten we ons document beginnen met de het reinigen van het airconditioningcircuit van uw Lexus NX. De enige techniek om dit circuit volledig te reinigen, is door te gebruiken bacteriedodende en fungicide sprays, in feite maakt uw airconditioning veel vocht dat stagneert in het circuit en de vorming van allerlei soorten bacteriën en bacteriën zal activeren. U vindt deze producten op internet of in autocentra. Er zijn twee manieren om dit voor elkaar te krijgen, hier zijn ze

Onderhoud het airconditioningcircuit van uw Lexus NX op een eenvoudige manier

Als u eenmaal een desinfecterende spray heeft, kunt u het airconditioningcircuit van uw auto eenvoudig reinigen.

Het proces is heel eenvoudig, maar dit proces kan de binnenkant van uw Lexus NX vuil maken.

 • Verwijder het cabinefilter.
 • Plaats de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (bij voorkeur aan de passagierszijde).
 • Schakel de ventilatie en airconditioning van uw auto in (met de motor aan) met luchtrecycling
 • Terwijl de ramen gesloten zijn, drukt u op de knop op de bom om deze beetje bij beetje te legen en sluit u de deuren van het motorvoertuig en laat u hem ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Lexus NX, blijft de ventilatie aan en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Lexus NX?

Met deze oplossing kunt u snel het airconditioningssysteem van uw Lexus NX reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Lexus NX heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan de tweede oplossing te gebruiken.

Maak het airconditioningsysteem van uw Lexus NX grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer significante oplossing van het uitvoeren van een reiniging van uw ventilatiecircuit gedetailleerd. U zult hetzelfde bacteriedodende en fungicide product moeten kopen, alleen de toepassing zal anders zijn. Hier is de bewerking waaraan u zich moet houden:

 • Doe je cabinefilter uit.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Lexus NX (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u meerdere keren gedurende 5 seconden en laat u alle ramen en deuren een beetje dicht.
 • Zodra deze eerste fase is bereikt, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken en hetzelfde doen, maar niet de binnenste luchtinlaat die zich meestal onder het handschoenenkastje bevindt.
 • Ten slotte kunt u tot slot een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Lexus NX spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning van zijn Lexus NX

Om ons document af te sluiten, geven we u tot slot het belangrijkste advies dat u moet respecteren als u de levensduur van uw airconditioningcircuit op de Lexus NX wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • leun de airconditioning elk jaar op uw Lexus NX.

  Kijk voor meer tips over de Lexus NX in de categorie Lexus NX.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft op Lexus NX, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector