Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Lexus RX achterbank te verwijderen?

Het wordt steeds regelmatiger om kleine reparaties aan uw voertuig op te willen lossen. In feite is het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen aanzienlijk, dus het lijkt een goede keuze om deze zonder hulp te willen repareren. Ongeacht het openen van uw brandstofpomp, het veranderen van uw stoel, het wassen van een vlek of het uitzonderlijk vervoeren van grote voorwerpen, vragen sommigen van u zich af hoe de achterbank van de Lexus RX te verwijderen. We zullen in de volgende paragrafen proberen om u de verschillende opties te presenteren, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Lexus RX.

Hoe de achterbank van de Lexus RX met boutsysteem te verwijderen

Laten we beginnen met de eerste situatie. Als u een manier probeert te vinden om de achterbank van uw Lexus RX te verwijderen, die slechts met 4 bouten wordt vastgehouden, is dit proces waarschijnlijk de eenvoudigste. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel bevinden ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hierdoor kunt u hem volledig losmaken van de bevestigingen en verwijderen.

Hoe de Lexus RX achterbank met clipsysteem te verwijderen

De procedure is nu iets langer om te bereiken, omdat we de neiging hebben voorzichtig te zijn met vaststaande banden, vaak bang om te hard te trekken en er een te vernietigen. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Lexus RX met een clipsysteem? In het algemeen deze clips worden onder de stoel geplaatst, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een kunststof onderdeel en een metalen strijkijzer dat erin vastklikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het kunststof onderdeel drukken en aan het metalen onderdeel trekken. Als deze tactiek bij sommige series niet werkt, zal in de meeste gevallen trekken voldoende zijn om ze los te laten.

Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Lexus RX

Hoe de achterbank Lexus RX met vouwsysteem met bouten alleen aan de voorkant te verwijderen

Eindelijk, het laatste proces om de achterbank van uw Lexus RX te verwijderen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in dit geval is dit de snelste oplossing die u kunt bereiken. Je moet gewoon Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgeschroefd, zou u de achterbank van uw Lexus RX moeten kunnen verwijderen.

Dat is alles, nu zou u alle details moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw motorvoertuig probleemloos te verwijderen. Als u andere onderdelen zoals de bumper van uw Lexus RX probeert te demonteren, hebben we ook enkele handleidingen geschreven om u bij deze taken te helpen.

Kijk voor meer tips over de Lexus RX in de categorie Lexus RX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector