Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Lincoln Continental-motor reinigen?

Als u een schoon voertuig wilt hebben of als u van plan bent uw motorvoertuig te verkopen, het schoonmaken van de motor van uw Lincoln Continental is een routinematig werk dat niet echt goed wordt beheerd, tussen de angst om elektronische elementen te beschadigen of niet te weten welke producten we moeten gebruiken … In dit bericht zullen we ons bij u voegen om dit werk van dienstverlening met sereniteit te voltooien. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken waarom het relevant kan zijn om de motor van uw auto te reinigen, en in een tweede stap, hoe u de motor van uw Lincoln Continental schoonmaakt .

Waarom de motor van uw Lincoln Continental reinigen?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina door u te vertellen waarom het misschien goed is om na te denken over een schoonmaken van het motorblok van uw Lincoln Continental .

De meest voorkomende verklaring voor het reinigen van de motorruimte van uw motorvoertuig is regelmatige service. Als u uw motorvoertuig niet reinigt, zal vuil en vuil zich ophopen en vroeg of laat auto-onderdelen van uw motorvoertuig beschadigen. We raden u aan deze reiniging 1 tot 2 keer per jaar uit te voeren. Het kan ook interessant zijn om uw motor schoon te maken voordat u uw Lincoln Continental verkoopt, maar zorg ervoor dat u hem niet te veel schoonmaakt, potentiële kopers kunnen aannemen dat een te schone motor wordt geassocieerd met een lekkende motor die probeert te worden verborgen door een volledige reiniging, beter om een ​​gezonde motor te hebben dan een te schone motor.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Lincoln Continental

Hoe de motor van uw Lincoln Continental schoonmaken?

We zullen nu de kern van de inhoudspagina aanvallen met het praktische gedeelte van het schoonmaken van het motorblok van uw Lincoln Continental . Om dit te doen, zullen we ons in het eerste deel concentreren op de voorbereiding die u op uw motor moet doen om dit werk op de juiste manier uit te voeren, en in een tweede keer op de richtlijnen om u in staat te stellen het motorcompartiment van uw Lincoln Continental schoon te maken.

Om de motor van uw Lincoln Continental voor te bereiden voordat u hem schoonmaakt

.

Eerste stap en niet de minst belangrijke. Zelfs als het motorcompartiment van uw auto waterdicht moet zijn, wordt het ook niet aangeraden om deze volledig schoon te maken vanwege de vele elektrische elementen binnenin. Bijgevolg voor u maak de motor van uw Lincoln Continental schoon helemaal, het is beter om bescherm de elektrische elementen van uw Lincoln Continental . Dit zijn de stappen die u moet nemen om de motor van uw auto goed te beschermen:

  • Koppel de batterij los en verwijder deze uit uw Lincoln Continental , om dit te bereiken, aarzel dan niet om onze inhoudspagina gewijd aan dit onderwerp te raadplegen als u niet weet hoe u deze stap moet uitvoeren.
  • Verwijder het bovenste motorhuis van uw Lincoln Continental , het is een plastic kap die in het algemeen kan worden verwijderd door een paar schroeven los te draaien. Hierdoor heeft u gemakkelijker toegang tot de hele motor van uw motorvoertuig.
  • Bescherm alle elektrische elementen met plastic folie , rekbaar bijvoorbeeld, deze bevat de flowmeter (die is gebaseerd op uw luchtinlaat), de dynamo, alle elektrische kabels en de zekeringenkast

.

Reiniging van het motorcompartiment van een Lincoln Continental

Nu u uw motorvoertuig heeft voorbereid voor het reinigen, hoeft u alleen maar te beginnen met schoonmaken, dit zijn de stappen waaraan u zich moet houden maak de motor van uw Lincoln Continental goed schoon :

  • Laat de motor van uw motorvoertuig ongeveer 5 minuten opwarmen, hierdoor wordt het vet vloeibaarder en wordt het gemakkelijker verwijderd.
  • Gebruik een sterke motorontvetter en spuit royaal op alle zichtbare delen van uw Lincoln Continental motor.
  • Laat het vijf tot tien minuten werken.
  • Gebruik geen hogedrukreiniger, aangezien dit onderdelen van uw motor kan beschadigen. Gebruik dus een tuinslang en rijs met veel water op.
  • Als u tevreden bent met het eindresultaat, kunt u uw motor drogen met een compressor, als er sporen van vet achterblijven, kunt u de procedure dupliceren totdat deze verdwijnt.
  • Nog een laatste suggestie, als u het budget wilt hebben, kunt u een motorbeschermingslaag aanbrengen, dit voorkomt de ophoping van vuil op de motor van uw Lincoln Continental, u zult dit soort producten ontdekken in gespecialiseerde winkels of in de categorie producten voor bootmotoren

.

Het enige wat u hoeft te doen is het werkgebied schoonmaken, uw motorcarter terugplaatsen, uw accu opnieuw aansluiten en u kunt weer met een schone motor de weg op.

Als je meer tutorials over de Lincoln Continental wilt, ga dan naar onze Lincoln Continental-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector