Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Lincoln MKC-motor te reinigen?

Of u nu een schone auto wilt hebben of uw auto wilt verkopen, het schoonmaken van de motor van uw Lincoln MKC is een onderhoudsactie die niet noodzakelijkerwijs goed onder controle is, tussen de angst om elektronische onderdelen te verwonden of niet te weten welke producten je moet gebruiken … In dit bericht zullen we je begeleiden om deze onderhoudsactie met sereniteit uit te voeren. Hiervoor zullen we eerst ontdekken waarom het belangrijk kan zijn om de motor van uw auto schoon te maken, en in een tweede stap, hoe u de motor van uw Lincoln MKC schoonmaakt .

Waarom de motor van uw Lincoln MKC schoonmaken?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina door u te vertellen waarom het misschien goed is om een schoonmaken van het motorblok van uw Lincoln MKC .

De meest voorkomende reden voor het reinigen van het motorcompartiment van uw motorvoertuig is regelmatige service. Als u uw motorvoertuig niet reinigt, zal vuil en vuil zich ophopen en uiteindelijk onderdelen van uw motorvoertuig beschadigen. We raden u aan deze reiniging 1 tot 2 keer per jaar uit te voeren. Het kan net zo interessant zijn om uw motor schoon te maken voordat u uw Lincoln MKC verkoopt, maar pas op dat u hem niet te veel schoonmaakt, potentiële kopers denken misschien dat een te schone motor wordt geassocieerd met een lekkende motor die probeert te worden gecamoufleerd door een volledige reiniging , beter om een ​​gezonde motor te hebben dan een te schone motor.

Hoe de motor van uw Lincoln MKC schoonmaken?

We beginnen nu het hart van de inhoudspagina met het praktische gedeelte van het reinigen van het motorblok van uw Lincoln MKC . Om dit te doen, zullen we ons in het eerste deel concentreren op de voorbereiding die u op uw motor moet doen om deze actie correct uit te voeren, en in een tweede keer op de richtlijnen om u het motorcompartiment van uw Lincoln MKC te laten reinigen.

Om de motor van uw Lincoln MKC voor te bereiden voordat u hem schoonmaakt

.

Eerste stap en niet de minst noodzakelijke. Of het motorcompartiment van uw auto ook waterdicht moet zijn, het wordt ook niet aangeraden om het volledig schoon te maken vanwege de vele elektrische onderdelen binnenin. Bijgevolg voor u reinig de motor van uw Lincoln MKC totaal is het beter bescherm de elektrische onderdelen van uw Lincoln MKC . Dit zijn de stappen die u moet nemen om de motor van uw auto correct te beschermen:

  • Koppel de batterij los en verwijder deze uit uw Lincoln MKC , aarzel dan niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina over dit onderwerp als u niet weet hoe u deze stap moet uitvoeren.
  • Verwijder het bovenste motorhuis van uw Lincoln MKC , het is een plastic omhulsel dat over het algemeen kan worden verwijderd door een paar schroeven los te draaien. Hierdoor hebt u veel gemakkelijker toegang tot de hele motor van uw motorvoertuig.
  • Bescherm alle elektrische onderdelen met plastic folie , rekbaar bijvoorbeeld, dit betreft de flowmeter (die zit op je luchtinlaat), de dynamo, alle elektrische kabels en de zekeringenkast

.

Reiniging van het motorcompartiment van een Lincoln MKC

Nu u uw motorvoertuig heeft voorbereid voor het reinigen, hoeft u alleen maar te beginnen met schoonmaken, dit zijn de stappen die u moet volgen reinig de motor van uw Lincoln MKC correct :

  • Laat de motor van uw motorvoertuig ongeveer 5 minuten opwarmen, dit zal het vet vloeibaarder maken en de verwijdering ervan vergemakkelijken.
  • Gebruik een sterke motorontvetter en spuit royaal op alle zichtbare delen van uw Lincoln MKC motor.
  • Laat het vijf tot tien minuten inwerken.
  • Gebruik geen hogedrukreiniger, aangezien dit onderdelen van uw motor kan beschadigen. Gebruik dus een tuinslang en rijs met veel water op.
  • Als u tevreden bent met het eindresultaat, kunt u uw motor drogen met een compressor, als er sporen van vet achterblijven, kunt u het proces repliceren totdat het verdwijnt.
  • Nog een laatste suggestie, als je wilt en het budget hebt, kun je een laag motorbescherming aanbrengen, dit voorkomt de ophoping van vuil op de motor van je Lincoln MKC, je vindt dit type product in specifieke winkels of in de categorie producten voor bootmotoren

.

Het enige wat u hoeft te doen is het werkgebied schoonmaken, uw motorcarter opnieuw monteren, uw accu opnieuw aansluiten en u kunt weer met een schone motor de weg op.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe riemalarm op Lincoln MKS uitschakelen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector