Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Lincoln MKS-motor te reinigen?

Of u nu een schone auto wilt hebben of uw auto wilt verkopen, het schoonmaken van de motor van uw Lincoln MKS is een werk van routinematig onderhoud dat eigenlijk niet goed onder controle is, tussen de angst om elektronische onderdelen te beschadigen of niet te weten welke producten te gebruiken … Op deze pagina zullen we samen met u dit werk van routinematig onderhoud met een gerust hart uitvoeren. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken waarom het nodig kan zijn om de motor van uw auto te reinigen, en in een tweede stap, hoe u de motor van uw Lincoln MKS schoonmaakt .

Waarom de motor van uw Lincoln MKS schoonmaken?

Daarom beginnen we onze inhoud door uit te leggen waarom het slim kan zijn om na te denken over een schoonmaken van het motorblok van uw Lincoln MKS .

De meest elementaire reden om het motorcompartiment van uw motorvoertuig te reinigen, zou veelvuldig onderhoud moeten zijn. Als u uw motorvoertuig niet schoonmaakt, veroorzaakt dit de opbouw van vuil en roet en beschadigt het vroeg of laat onderdelen van uw motorvoertuig. We raden u aan deze reiniging 1 tot 2 keer per jaar uit te voeren. Het kan net zo interessant zijn om uw motor schoon te maken voordat u uw Lincoln MKS verkoopt, maar pas op dat u hem niet te veel schoonmaakt, potentiële kopers denken misschien dat een te schone motor synoniem is met een lekkende motor die probeert te worden verborgen door een volledige reiniging , beter om een ​​gezonde motor te hebben dan een te schone motor.

Weiterlesen:
Hoe Lincoln MKC airconditioning schoonmaken?

Hoe de motor van uw Lincoln MKS schoonmaken?

We beginnen nu de kern van de inhoud met het praktische gedeelte van het schoonmaken van het motorblok van uw Lincoln MKS . Om dit te doen, zullen we ons in het eerste deel concentreren op de voorbereiding om aan uw motor te doen om dit werk op de juiste manier uit te voeren, en in een tweede keer de instructies om u het motorcompartiment van uw Lincoln MKS te laten reinigen.

Om de motor van uw Lincoln MKS voor te bereiden voordat u hem schoonmaakt

.

Eerste stap en niet de minst noodzakelijke. Ongeacht of het motorcompartiment van uw auto waterdicht moet zijn, het wordt ook niet aangeraden om het grondig schoon te maken vanwege de vele elektrische onderdelen binnenin. Bijgevolg voor u reinig de motor van uw Lincoln MKS totaal is het beter bescherm de elektrische onderdelen van uw Lincoln MKS . Dit zijn de stappen die u moet nemen om de motor van uw auto goed te beschermen:

  • Koppel de batterij los en verwijder deze uit uw Lincoln MKS , denk daarom niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoud over dit onderwerp als u niet weet hoe u deze stap moet uitvoeren.
  • Verwijder het bovenste motorhuis van uw Lincoln MKS , het is een plastic kap die in het algemeen kan worden verwijderd door een paar schroeven los te draaien. Hierdoor heeft u gemakkelijker toegang tot de hele motor van uw motorvoertuig.
  • Bescherm alle elektrische onderdelen met plastic folie , rekbaar bijvoorbeeld, dit omvat de flowmeter (die is gebaseerd op uw luchtinlaat), de dynamo, alle elektrische kabels en de zekeringenkast

.

Reiniging van het motorcompartiment van een Lincoln MKS

Nu u uw motorvoertuig heeft voorbereid voor het reinigen, hoeft u alleen maar te beginnen met schoonmaken, dit zijn de stappen waaraan u zich moet houden maak de motor van uw Lincoln MKS goed schoon :

  • Laat de motor van uw motorvoertuig ongeveer 5 minuten opwarmen, hierdoor wordt het vet vloeibaarder en wordt het gemakkelijker verwijderd.
  • Gebruik een sterke motorontvetter en spuit royaal op alle zichtbare delen van uw Lincoln MKS motor.
  • Laat het vijf tot tien minuten werken.
  • Gebruik geen hogedrukreiniger, omdat dit onderdelen van uw motor kan aantasten. Gebruik dus een tuinslang en sta op met veel water.
  • Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u uw motor drogen met een compressor.Als er sporen van vet achterblijven, kunt u de bewerking repliceren totdat deze verdwijnt.
  • Laatste advies, als u het budget wilt hebben, kunt u een motorbeschermingslaag aanbrengen, dit voorkomt de opeenhoping van vuil op de motor van uw Lincoln MKS, u zult dit soort producten ontdekken in gespecialiseerde winkels of in de categorie producten voor bootmotoren

.

Het enige wat u hoeft te doen is het werkgebied schoonmaken, uw motorcarter terugplaatsen, uw accu opnieuw aansluiten en u kunt weer met een schone motor de weg op.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector