Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Lincoln MKX-motor te reinigen?

Of u nu een schone auto wilt hebben of van plan bent uw auto te verkopen, het schoonmaken van de motor van uw Lincoln MKX is een onderhoudsactie die eigenlijk niet goed wordt beheerd, tussen de angst om elektronische componenten te beschadigen of niet te weten welke producten te gebruiken … Op deze pagina zullen we samen met u deze onderhoudsactie met sereniteit voltooien. Om dit te doen, zullen we eerst nagaan waarom het relevant zou kunnen zijn om de motoreenheid van uw auto te reinigen, en in een tweede stap, hoe u de motoreenheid van uw Lincoln MKX schoonmaakt .

Waarom de motor van uw Lincoln MKX schoonmaken?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina door u te vertellen waarom het slim kan zijn om na te denken over een schoonmaken van het motorblok van uw Lincoln MKX .

De meest algemene reden voor het reinigen van het motorcompartiment van uw auto is regelmatige service. Als u uw auto niet schoonmaakt, zorgt dit ervoor dat vuil en vuil zich verzamelen en vroeg of laat delen van uw auto beschadigen. We raden u aan deze reiniging 1 tot 2 keer per jaar uit te voeren. Het kan net zo interessant zijn om uw motor schoon te maken voordat u uw Lincoln MKX verkoopt, maar zorg er toch voor dat u hem niet te veel schoonmaakt, potentiële kopers kunnen aannemen dat een te schone motor wordt geassocieerd met een lekkende motor die probeert te worden gecamoufleerd door een volledige reiniging , beter om een ​​gezonde motor te hebben dan een te schone motor.

Weiterlesen:
Waar vind ik de hoornzekering op Lincoln MKX?

Hoe de motoreenheid van uw Lincoln MKX schoonmaken?

We beginnen nu het hart van de inhoudspagina met het praktische gedeelte van het reinigen van het motorblok van uw Lincoln MKX . Om dit te doen, zullen we ons in het eerste deel concentreren op de voorbereiding die u op uw motoreenheid moet doen om deze actie op de juiste manier uit te voeren, en in een tweede keer op de richtlijnen om u in staat te stellen het motorcompartiment van uw Lincoln MKX schoon te maken.

Om de motor van uw Lincoln MKX voor te bereiden voordat u hem schoonmaakt

.

Eerste stap en niet de minst essentiële. Ongeacht of de motorruimte van uw auto waterdicht moet zijn, het wordt ook afgeraden om deze grondig te reinigen vanwege de vele elektrische componenten binnenin. Bijgevolg voor u reinig de motor van uw Lincoln MKX helemaal, het is beter om bescherm de elektrische componenten van uw Lincoln MKX . Dit zijn de stappen die u moet nemen om de motoreenheid van uw auto effectief te beschermen:

  • Koppel de batterij los en verwijder deze uit uw Lincoln MKX , om dit te bereiken, aarzel dan niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina die aan dit onderwerp is gewijd als u niet weet hoe u deze stap moet uitvoeren.
  • Verwijder het bovenste motorhuis van uw Lincoln MKX , het is een plastic omhulsel dat meestal kan worden verwijderd door een paar schroeven los te draaien. Hierdoor heeft u gemakkelijker toegang tot de hele motoreenheid van uw auto.
  • Bescherm alle elektrische componenten met plastic folie , rekbaar bijvoorbeeld, dit betreft de flowmeter (die zich op uw luchtinlaat bevindt), de dynamo, alle elektrische kabels en de zekeringenkast

.

Reiniging van de motorruimte van een Lincoln MKX

Nu u uw auto heeft voorbereid voor het schoonmaken, hoeft u alleen maar te beginnen met schoonmaken, dit zijn de stappen die u moet volgen maak de motoreenheid van uw Lincoln MKX effectief schoon :

  • Laat de motorunit van uw auto ongeveer 5 minuten opwarmen, dit zal het vet vloeibaarder maken en de eliminatie ervan helpen.
  • Gebruik een sterke motorblokontvetter en spuit royaal op alle zichtbare delen van uw Lincoln MKX motorblok.
  • Laat het vijf tot tien minuten inwerken.
  • Gebruik geen hogedrukreiniger, aangezien dit onderdelen van uw motoreenheid kan aantasten. Gebruik dus een tuinslang en sta op met veel water.
  • Als u overtuigd bent van het resultaat, kunt u uw motorunit drogen met een compressor, als er sporen van vet achterblijven, kunt u de handeling herhalen totdat deze verdwijnt.
  • Tot slot nog een paar suggesties, als je wilt en het budget hebt, kun je een laag motorbescherming aanbrengen, dit zal de opeenhoping van vuil op de motoreenheid van je Lincoln MKX voorkomen, je zult dit soort producten ontdekken in gespecialiseerde retailers of in de categorie producten voor bootmotoren

.

Het enige wat u hoeft te doen is het werkgebied schoon te maken, uw motorcarter terug te plaatsen, uw accu opnieuw aan te sluiten en u kunt weer de weg op met een schone motorunit.

Voor meer tips over de Lincoln MKX, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector