Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Lincoln MKZ-motor te reinigen?

Als u een schone auto wilt hebben of van plan bent uw auto te verkopen, het schoonmaken van de motor van uw Lincoln MKZ is een routinematige service die niet noodzakelijkerwijs goed onder controle is, tussen de angst om elektronische componenten te beschadigen of niet te weten welke producten u moet gebruiken … Op deze pagina gaan we met u mee om deze onderhoudsbeurt met sereniteit uit te voeren. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken waarom het nodig kan zijn om de motoreenheid van uw auto te reinigen, en in een tweede stap, hoe u de motoreenheid van uw Lincoln MKZ schoonmaakt .

Waarom de motor van uw Lincoln MKZ schoonmaken?

Daarom beginnen we onze inhoud door uit te leggen waarom het slim kan zijn om een schoonmaken van het motorblok van uw Lincoln MKZ .

Het meest elementaire motief voor het reinigen van de motorruimte van uw auto moet regelmatige service zijn. Als u uw auto niet schoonmaakt, zal zich vuil en vuil ophopen en uiteindelijk onderdelen van uw auto beschadigen. We raden u aan deze reiniging 1 tot 2 keer per jaar uit te voeren. Het kan ook interessant zijn om uw motor schoon te maken voordat u uw Lincoln MKZ verkoopt, maar zorg ervoor dat u hem niet te veel schoonmaakt, potentiële kopers denken misschien dat een te schone motor wordt geassocieerd met een lekkende motor die probeert te worden verborgen door een volledige reiniging, beter om een ​​gezonde motoreenheid te hebben dan een te schone motor.

Hoe de motoreenheid van uw Lincoln MKZ schoonmaken?

We beginnen nu met de kern van de inhoud met het praktische gedeelte van het reinigen van het motorblok van uw Lincoln MKZ . Om dit te doen, zullen we ons in het eerste deel concentreren op de voorbereiding die u op uw motoreenheid moet doen om deze handeling correct uit te voeren, en in een tweede keer de instructies om u het motorcompartiment van uw Lincoln MKZ te laten reinigen.

Om de motor van uw Lincoln MKZ voor te bereiden voordat u hem schoonmaakt

.

Eerste stap en niet de minst essentiële. Ongeacht of het motorcompartiment van uw auto waterdicht moet zijn, het wordt ook niet aangeraden om het volledig schoon te maken vanwege de vele elektrische componenten binnenin. Bijgevolg voor u reinig de motor van uw Lincoln MKZ totaal is het beter bescherm de elektrische componenten van uw Lincoln MKZ . Dit zijn de stappen die u moet nemen om de motoreenheid van uw auto effectief te beschermen:

  • Koppel de batterij los en verwijder deze uit uw Lincoln MKZ , om dit te bereiken, aarzel dan niet om advies in te winnen bij onze inhoud gewijd aan dit onderwerp als u niet weet hoe u deze stap moet uitvoeren.
  • Verwijder het bovenste motorhuis van uw Lincoln MKZ , het is een plastic kap die in de meeste gevallen kan worden verwijderd door een paar schroeven los te draaien. Hierdoor heeft u een veel gemakkelijkere toegang tot de hele motoreenheid van uw auto.
  • Bescherm alle elektrische componenten met plastic folie , rekbaar bijvoorbeeld, dit omvat de flowmeter (die is gebaseerd op uw luchtinlaat), de dynamo, alle elektrische kabels en de zekeringenkast

.

Reiniging van de motorruimte van een Lincoln MKZ

Nu u uw auto klaar heeft gemaakt voor het schoonmaken, hoeft u alleen maar te beginnen met schoonmaken, dit zijn de stappen die u moet volgen maak de motoreenheid van uw Lincoln MKZ effectief schoon :

  • Laat de motorunit van uw auto ongeveer 5 minuten opwarmen, dit zal het vet vloeibaarder maken en de eliminatie ervan helpen.
  • Gebruik een sterke motorblokontvetter en spuit royaal op alle zichtbare delen van uw Lincoln MKZ motorblok.
  • Laat het vijf tot tien minuten inwerken.
  • Gebruik geen hogedrukreiniger, aangezien dit onderdelen van uw motoreenheid kan aantasten. Gebruik dus een tuinslang en sta op met veel water.
  • Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u uw motorunit drogen met een compressor, als er sporen van vet achterblijven, kunt u de bewerking repliceren totdat deze verdwijnt.
  • Als laatste advies, als u het budget wilt hebben, kunt u een motorbeschermingslaag aanbrengen, dit voorkomt de ophoping van vuil op de motoreenheid van uw Lincoln MKZ, u zult dit soort producten ontdekken in specifieke winkels of in de categorie producten voor bootmotoren

.

Het enige wat u hoeft te doen is het werkgebied schoon te maken, uw motorcarter terug te plaatsen, uw accu opnieuw aan te sluiten en u kunt weer de weg op met een schone motorunit.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKZ in de categorie Lincoln MKZ.

Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Lincoln MKZ, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector