Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Lincoln Navigator-airconditioning schoonmaken?

Airconditioning is een van de meest gewaardeerde eigenschappen van moderne auto’s. Desalniettemin was het in vroegere tijden beperkt tot high-end versies, is het tegenwoordig gedemocratiseerd voor de overgrote meerderheid van de voertuigen. Deze dure en uitgebreide technologie vereist echter speciale aandacht, en of het nu gaat om onderhoud of vanwege geurtjes, het is absoluut belangrijk om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Lincoln Navigator. Dit is specifiek wat we in dit artikel in detail zullen uitleggen. Eerst zullen we in detail kijken naar de techniek om de airconditioning van uw Lincoln Navigator schoon te maken, dan zullen we in een tweede stap meer in het algemeen naar kijken het onderhoud van de airconditioning van uw Lincoln Navigator.

Hoe kan ik mijn Lincoln Navigator-airconditioning schoonmaken?

Laten we ons artikel beginnen met de het reinigen van het airconditioningssysteem van uw Lincoln Navigator. De enige techniek om dit systeem volledig te reinigen is het gebruik bacteriedodende en fungicide sprays, eigenlijk genereert uw airconditioning veel vocht dat in het systeem stagneert en de uitzetting van allerlei soorten bacteriën en bacteriën activeert. U vindt deze artikelen op internet of in autocentra. Er zijn twee methoden om dit te doen, hier zijn ze

Reinig het airconditioningcircuit van uw Lincoln Navigator op een eenvoudige manier

Zodra u een desinfecterende spray heeft, kunt u het airconditioningcircuit van uw auto onmiddellijk reinigen.

De techniek is heel eenvoudig, maar deze techniek kan de binnenkant van uw Lincoln Navigator vuil maken.

 • Verwijder het cabinefilter.
 • Doe de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (indien mogelijk aan passagierszijde).
 • Schakel de ventilatie en airconditioning van uw auto in (met de motor aan) met luchtrecycling
 • Druk met de ramen dicht op de knop van de bom om hem langzaam maar zeker te legen en sluit de autodeuren en laat hem ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Lincoln Navigator, blijft de ventilatie ingeschakeld en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.
Weiterlesen:
Hoe versnellingsbakolie op Lincoln Navigator vervangen?

Met deze aanpak kunt u het airconditioningsysteem van uw Lincoln Navigator vrij snel reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Lincoln Navigator heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan de tweede aanpak uit te oefenen.

Maak het airconditioningsysteem van uw Lincoln Navigator grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer significante techniek van het uitvoeren van een reiniging van uw ventilatiecircuit compleet. U zult hetzelfde bacteriedodende en fungicide product moeten kopen, alleen de toepassing zal anders zijn. Dit is het te volgen proces:

 • Doe je cabinefilter uit.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Lincoln Navigator (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u meerdere keren gedurende 5 seconden en laat u alle ramen en deuren 5 minuten gesloten.
 • Zodra deze eerste stap is voltooid, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken en hetzelfde doen, maar niet de binnenste luchtinlaat die zich meestal onder het handschoenenkastje bevindt.
 • Ten slotte kunt u tot slot een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Lincoln Navigator spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning van de Lincoln Navigator

Tot slot, om ons artikel af te sluiten, geven we u de belangrijkste tips die u moet respecteren, als u de levensduur van uw airconditioningcircuit op Lincoln Navigator wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • laat de airconditioning elk jaar op uw Lincoln Navigator rusten.

  Kijk voor meer tips over de Lincoln Navigator in de categorie Lincoln Navigator.

Weiterlesen:
Probleem met automatische transmissie Lincoln Navigator?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector