Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de luchtmassameter op de Lincoln Continental reinigen?

Steeds meer chauffeurs proberen zelf hun voertuigen te onderhouden. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op omdat moderne auto’s steeds meer routineonderhoud vergen en zijn opgebouwd uit steeds meer technische componenten die resulteren in nieuwe storingen of ongemakken. Een van de problemen waar steeds meer Lincoln Continental-eigenaren mee te maken krijgen, is een verstopte luchtstroommeter, die leidt tot vermogensverlies en zwarte uitlaatgassen. In dit artikel gaan we uitchecken hoe de luchtmassameter van uw Lincoln Continental reinigen? . Ten eerste laten we u zien hoe uw massale luchtstroomsensor werkt en de waarde ervan, en waarom het kan belangrijk zijn om deze sensor schoon te maken , en tenslotte, hoe de massale luchtstroomsensor van een Lincoln Continental te reinigen .

Nut en werking van de massale luchtstroommeter van een Lincoln Continental

.

Daarom beginnen we onze inhoud met de procedure en de bedoeling van uw Lincoln Continental-stroommeter.

Het doel van de massale luchtstroomsensor op Lincoln Continental

De luchtmassameter is een onderdeel dat eigenlijk vrij recent is gemaakt en specifiek is uitgerust op dieselmodellen. In feite is de brandstof- en luchtinlaat bij injectiemotoren zeer nauwkeurig geworden en het is dus noodzakelijk dat de ECU dat doet weet het exacte volume lucht dat in de motor wordt toegevoegd om de acties van complementaire inlaatonderdelen zoals de injectie of de EGR-klep aan te passen, aarzel dan niet om onze inhoud over dit onderwerp te raadplegen als u problemen heeft met de EGR-klep op uw Lincoln Continental.

Werking van de luchtmassameter op Lincoln Continental

Nu gaan we kijken hoe het werkt, voordat we het proberen reinig de luchtmassameter van uw Lincoln Continental , u moet er al achter komen hoe het werkt om deze routinedienst correct te laten verlopen.

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren installeren op Lincoln Continental?

De luchtmassameter is er dus specifiek voor het verkrijgen van statistieken over de luchtinlaat van uw motorvoertuig. Om dit te doen, moet het net na de luchtinlaat van uw Lincoln Continental worden gemonteerd, dus net na het luchtfilter. Het is een buis uitgerust met een sensor die de lucht in de inlaat analyseert en de statistieken naar de ECU van uw auto verzendt.

Waarom de luchtmassameter van een Lincoln Continental reinigen?

De luchtmassameter van uw Lincoln Continental kan problemen hebben en dit is wat we zullen proberen te ontdekken en te ontdekken met welke problemen u te maken kunt krijgen!

Problemen met de luchtmassameter Lincoln Continental

Dit zijn de verschillende problemen die de luchtstroomsensor van uw Lincoln Continental kan veroorzaken:

  • hoger brandstofverbruik: Omdat een vuile debietmeter noodzakelijkerwijs zal eindigen in een hoger brandstofverbruik vanwege een slechte luchtstroom …
  • Vermogensverlies: gekoppeld aan hetzelfde probleem kan dit gebrek aan lucht een verlies van vermogen aan uw motor veroorzaken.
  • Moeilijkheden bij het starten van de auto: Ten slotte is een van de laatste traditionele problemen die verband houden met een vuile flowmeter, dat uw Lincoln Continental meer problemen heeft om de auto te starten.

Hoe reinig ik de luchtmassameter van een Lincoln Continental?

Na te hebben gekeken naar de operatie en de complicaties die de flowmeter kan veroorzaken, zullen we kijken hoe we deze problemen kunnen oplossen door het u te laten zien hoe u de luchtmassameter van uw Lincoln Continental schoonmaakt . U moet weten dat dit proces eigenlijk vrij eenvoudig uit te voeren is en dat u geen geavanceerde mechanische expertise nodig heeft om het zelf te doen, een goede manier om een ​​reis naar de werkplaats en een hoge rekening te vermijden. Zie hieronder de verschillende stappen die u moet volgen om deze routine-serviceact uit te voeren:

  • Na hebben vond de luchtmassameter van uw Lincoln Continental , je zult het moeten ontmantelen. Om dit te doen, moet u voorzichtig te werk gaan, maar u hoeft het alleen aan beide kanten van het luchtkanaal te demonteren en de stekker er bovenop los te maken.
  • Eenmaal uit elkaar genomen, kunt u doorgaan met de stap het reinigen van de luchtmassameter van uw Lincoln Continental . Deze sensor zal na verloop van tijd vuil worden en zijn twee «filamenten» die informatie aan uw computer geven over de kwaliteit en temperatuur van de lucht zullen niet langer in staat zijn om gegevens correct te verzamelen, het is in die zin dat het zal verstoren de werking van de motor van uw Lincoln Continental. Het doel van deze reiniging is om al zijn schadelijke deeltjes te verwijderen, zodat hij weer efficiënt kan werken.
  • Laat laat het onderste deel van uw luchtmassameter (niet het pluggedeelte) enkele minuten in aceton of een ander oplosmiddel weken , die het meeste vuil zal verwijderen

    .

  • Nu gaan we verder met de zeer delicate reiniging van de filamenten van de flowmeter. Je moet heel erg zijn waakzaam, in elk ander geval zal uw luchtmassameter permanent kapot gaan. Reinig met behulp van een fijne borstel en oplosmiddel voorzichtig de twee filamenten van uw luchtmassameter . Als u te bang bent om het te beschadigen, kunt u ze ook met een remvloeistof in de vorm van een aërosol reinigen door de straal op deze filamenten te sproeien.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Lincoln Continental-sleutelkaart vervangen?

Nu weet je het hoe u de luchtmassameter van uw Lincoln Continental schoonmaakt , zou u een merkbaar verschil moeten voelen in het gedrag van uw motor.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector