Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de luidsprekers op Lincoln MKC wijzigen?

We hebben het geluk dat auto’s zijn uitgerust met een aantal functies, waarvan een van de meest geprefereerde de audiofunctie in onze Lincoln MKC is. Als het de radio afspeelt, je favoriete artiest afspeelt of je mobiele telefoon aansluit en je afspeellijst afspeelt, gebruiken de meeste gebruikers deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat het geluidssysteem van uw Lincoln MKC beschadigd is, u een krakend gevoel krijgt en de luidsprekers in uw Lincoln MKC wilt wijzigen . In werkelijkheid, wanneer u een trilling van de luidsprekers opmerkt, of wanneer de algemene geluidskwaliteit slecht is, wordt het vervelend om de head-unit te gebruiken. In deze tutorial laten we u precies zien hoe u de luidsprekers van uw Lincoln MKC diepgaand kunt veranderen. Om dit te doen, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto selecteren en tot slot, waarschijnlijk wat u hier brengt, hoe u de luidsprekers van uw Lincoln MKC kunt vervangen.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN TE REPAREREN OP Lincoln MKC

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Lincoln MKC met de stap voor het verhelpen van de luidspreker . Het is essentieel om te weten dat dit geen vrij eenvoudig project is en als je het doet, moet het worden gedaan op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die erin worden geïnvesteerd, het misschien niet waard zijn om het te vervangen door een correcte luidspreker. Aan de andere kant, als je ervoor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de juiste behandeling die we je kunnen begeleiden de verandering van de stukken die we de ophanging noemen en het membraan van je luidsprekers, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan, die het membraan van de luidsprekers van uw Lincoln MKC de gelegenheid geeft om te bewegen en geluid te genereren. In het geval dat een van de twee elementen is gebarsten of ontleedt, kunt u ernaar handelen. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan voorzichtig en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid herkent, houdt dit in dat uw luidspreker beschadigd is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende secties van deze handleiding.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lincoln MKS?

Als het geen bepaald geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Lincoln MKC.Dit zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de duur van de procedure, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging aandachtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en delicaat moeten zijn voor deze stap, vergeet niet alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die mogelijk aan het frame zijn bevestigd.
 • Doorloop de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Lincoln MKC te voltooien.

HOE KIES JE JE LUIDSPREKERS VOOR een Lincoln MKC?

Nu is het tijd om selecteer de luidsprekers voor uw Lincoln MKC. Houd er rekening mee dat een krachtig audiosysteem is aangesloten op een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto probeert te vervangen, moet u deze keuze in een methodische techniek maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en dingen waar u aan moet denken bij het selecteren van de luidsprekers die u op uw Lincoln MKC wilt wijzigen:

 • Selecteren welke luidsprekers moeten worden gewijzigd (vaak slechts een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je bij sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas altijd in het onderste gedeelte van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de hoes of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard maten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Lincoln MKC, hoe meer u kiest voor een luidsprekermodel dat vooraf is geladen met een groot aantal kanalen, hoe betrouwbaarder het geluid van uw auto zal zijn. Vergeet niet om te controleren of de diepte van uw luidspreker past bij de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Het sleutellampje op Lincoln MKC blijft branden

HOE VERANDER JE Lincoln MKC LUIDSPREKER? HOE MOET U UW LUIDSPREKERS MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij het laatste deel van ons tutorial over het veranderen van luidsprekers op Lincoln MKC . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de bekleding van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijsten, die meestal delicaat zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen waarmee hij vastzit, wees zeer voorzichtig met de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u hem volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker weer bij elkaar).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op uw Lincoln MKC en probeer hem uit met uw radio voordat u hem bevestigt, zodat u geen tijd hoeft te verspillen als er zich problemen voordoen.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Dupliceer de procedure voor het aantal middelgrote tweeters dat u op uw Lincoln MKC wilt wijzigen.

Een klein advies, denk eraan om de bevestigingsschroeven vast te draaien wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze veel trillingen veroorzaken en ze kunnen los gaan zitten. Dat is alles, je hebt zojuist geleerd hoe je een luidspreker op de Lincoln MKC kunt veranderen, nu hoef je alleen nog maar je favoriete muziek te waarderen met dit gloednieuwe audiosysteem. Als u van plan bent uw geluidssysteem te upgraden, raden we u aan om de autoradio in uw Lincoln MKC te veranderen, aangezien dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus bekijk onze inhoud hierover onderwerpen.

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lincoln MKC

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKC in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector