Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de luidsprekers op Lincoln MKS wijzigen?

We hebben het geluk dat auto’s zijn uitgerust met een aantal functies, waarvan de audiofunctie in onze Lincoln MKS een van de meest geprefereerde is. Als je van de radio geniet, naar je favoriete muzikant luistert of je smartphone aansluit en je afspeellijst afspeelt, gebruikt de meerderheid van de gebruikers deze functie in hun auto. Desalniettemin is het mogelijk dat het geluidssysteem van uw Lincoln MKS kapot is, u een krakend gevoel krijgt en de luidsprekers in uw Lincoln MKS wilt wijzigen . Als u een trilling van de luidsprekers herkent of als de algemene geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs vervelend om het geluidssysteem te gebruiken. In deze gids zullen we u precies laten zien hoe u de luidsprekers van uw Lincoln MKS grondig kunt vervangen. Om dit te doen, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto selecteren, en ten slotte, wat u zeker in dit artikel brengt, hoe u de luidsprekers van uw Lincoln MKS.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Lincoln MKS TE BEVESTIGEN

Laten we beginnen met onze gids over het wisselen van luidsprekers op Lincoln MKS met de stap voor het verhelpen van de luidspreker . Het is essentieel om te weten dat dit geen eenvoudige taak is en als u het doet, moet het worden uitgevoerd op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die erin worden geïnvesteerd, het misschien niet waard zijn om het te vervangen door een beste spreker. Als je echter hebt besloten om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de enige behandeling die we je kunnen begeleiden de verandering van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan dat de mogelijkheid biedt om het membraan van de luidsprekers van uw Lincoln MKS te laten bewegen en geluid te genereren. In het geval dat een van de twee elementen is gebarsten of ontleedt, kunt u eraan werken. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan voorzichtig en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid herkent, laat dit zien dat uw luidspreker beschadigd is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder naar de volgende delen van deze gids.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Lincoln MKC, wat te doen?

Als het geen bepaald geluid produceert, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Lincoln MKS, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de duur van de operatie, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging aandachtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en delicaat moeten zijn voor deze stap, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die mogelijk aan het frame zijn bevestigd.
 • Blader door de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Lincoln MKS te voltooien.

HOE KIES JE JE LUIDSPREKERS VOOR EEN Lincoln MKS?

Nu is het tijd om selecteer de luidsprekers voor uw Lincoln MKS. Onthoud dat een krachtige luidspreker gekoppeld is aan een onzekere balans. Dus als u van plan bent een of meer luidsprekers van uw auto te vervangen, moet u deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de luidsprekers die u op uw Lincoln MKS wilt wijzigen:

 • Kiezen welke luidsprekers moeten worden gewijzigd (af en toe slechts een blok in het onderste deel van de deur, terwijl je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas altijd in het onderste deel van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de afdekking of het deurpaneel en meet de diameter van de te wijzigen luidsprekers, er zijn 3 standaardafmetingen, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Lincoln MKS, hoe meer u een luidsprekermodel kiest dat is uitgerust met een groot aantal kanalen, hoe beter het geluid van uw motorvoertuig zal zijn. Zorg ervoor dat u controleert of de diepte van uw luidspreker compatibel is met de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lincoln MKC vervangen?

HOE VERVANGT u Lincoln MKS SPEAKER? HOE MOET U UW LUIDSPREKERS MONTEREN

Eindelijk zijn we hier in de laatste fase van ons gids over het wisselen van luidsprekers op Lincoln MKS . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers op uw motorvoertuig te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijsten, die doorgaans kwetsbaar zijn, niet breekt).
 • Verwijder de te vervangen luidspreker door de schroeven te verwijderen waarmee deze vastzit, wees voorzichtig met de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u deze helemaal verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker wilt plaatsen). weer samen).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op uw Lincoln MKS en probeer hem uit met uw radio voordat u hem bevestigt, zodat u geen tijd hoeft te verspillen als er zich problemen voordoen.
 • Installeer de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal de procedure voor het aantal middelgrote tweeters dat u op uw Lincoln MKS wilt wijzigen.

Een kleine suggestie: zorg ervoor dat u de bevestigingsschroeven vastdraait wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze behoorlijk veel trillingen produceren en ze kunnen loskomen naarmate u verder gaat. Dat is alles, je hebt zojuist ontdekt hoe je een luidspreker op Lincoln MKS kunt vervangen, nu hoef je alleen maar je favoriete muziek te waarderen met deze gloednieuwe luidsprekers. Als u van plan bent uw geluidssysteem te upgraden, raden we u aan om de autoradio van uw Lincoln MKS te wijzigen, aangezien dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus zorg ervoor dat u onze inhoudspagina op deze pagina bekijkt. onderwerpen.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lincoln MKS?

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector