Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de nummerplaatlamp Lincoln MKC vervangen?

Of het nu voor uw eigen persoonlijke veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te vermijden, het is uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampgloeilampen constant werken. Lampen dragen inderdaad auto-onderdelen die in de toekomst onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk op de website omdat een van uw parkeerlichten is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe u de kentekenplaatlamp van uw Lincoln MKC vervangthebben we deze inhoud geschreven en gepubliceerd om u te helpen het zelf te doen en niet naar uw automonteur te hoeven gaan. Ten eerste zullen we kijken naar het vervangen van de kentekenplaatlamp van buitenaf, ten tweede, hoe u de kentekenplaatlamp kunt vervangen zonder toegang van buitenaf, en ten derde, hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Lincoln MKC kunt vervangen.

Hoe u de nummerplaatlamp op uw Lincoln MKC aan de buitenkant kunt vervangen

Deze techniek is de gemakkelijkste van de twee, in feite hoeft u hiervoor alleen maar de beschermkappen van de lampen te verwijderen. Helaas gaan deze hoezen voor sommige jaren of pakketten met auto’s niet van buitenaf open en als dit het geval is, zullen we in het tweede deel van deze inhoudspagina een moment besteden om u de aanpak te leren.

Dus laten we beginnen met het vervangen van de nummerplaatlamp door door de buitenkant van uw Lincoln MKC te gaan. Of het nu de voorkant of de achterkant van uw voertuig is, de bediening zal vergelijkbaar zijn.

Hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen die u moet volgen om deze routineservice uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Kijk naar uw kentekenplaat en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping te steken (in de meeste gevallen op de transparante afdekking) en hendel op het plastic venster om de lamphouder van uw Lincoln MKC te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp van zijn plaats te halen.Als je bang bent iets te vernietigen, kun je het ook met je vingers doen.
 • Plaats ten slotte de nieuwe gloeilamp voor kentekenplaten
 • In de laatste fase sluit u uw batterij opnieuw aan voordat u deze weer in elkaar zet en controleert u het lampje om het succes van het proces te bevestigen.
Weiterlesen:
Oranje licht Lincoln MKC dat blijft branden

Zo vervangt u de nummerplaatlamp op uw Lincoln MKC zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van onze inhoudspagina, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Lincoln MKC zonder externe toegang. Meestal zult u er toegang toe hebben, hoewel sommige series (vaak aan de achterkant deze toegang niet toestaan).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Lincoln MKC te vervangen

Om die op de voorplaat te veranderen, kan niets eenvoudiger zijn, je zult jezelf onder het voertuig moeten plaatsen (idealiter op kaarsen geplaatst om je wat ruimte te geven), en als je door de achterkant van de bumper gaat, moet je maak het kentekenplaatlampblok los, in de meeste gevallen vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken en zodra u uw kentekenplaatblok in de hand heeft, Verwijder het plastic dat als afdichting werkt, en met een dunne schroevendraaier, aan één kant vind je een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (pas op dat u niet te veel druk uitoefent, anders breekt u de plastic afdekking), en u zult gewoon moeten verwijder de uitgebrande kentekenplaatlamp en vervang deze door de nieuwe , test dan en monteer het geheel opnieuw.

Hoe de achterste kentekenplaatlamp op mijn Lincoln MKC te vervangen

Eindelijk de laatste optie, u moet de lamp op de achterplaat van uw Lincoln MKC vervangen, maar u kunt de klep eenvoudig niet van de buitenkant van uw voertuig openen. In dit geval is hier de oplossing om deze taak uit te voeren:

 • Koppel de batterij los van uw Lincoln MKC
 • Zoek de locatie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Eenmaal gevonden, trek de houders los voordat u de lamphouders verwijdert, voor minder moeilijke toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de uitgebrande kentekenplaatlamp op uw Lincoln MKC, controleer deze en monteer hem opnieuw, let daarbij op de clips op de kofferbak
Weiterlesen:
Lincoln MKC-motor rammelt als het koud is

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste oplossingen geleerd het vervangen van kentekenplaatlampen op uw auto, onthoud dat op sommige modellen de methodologie een beetje anders kan zijn, maar je zou het moeten kunnen bereiken door de uitleg van de inhoud van dit artikel. Als je het niet kunt, aarzel niet om naar uw garage te gaan, het zou zonde zijn om een ​​deel van uw Lincoln MKC kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de positielampen op uw Lincoln MKC of de dimlichtlampen op de Lincoln MKC, aarzel dan niet om door onze inhoudsartikelen te bladeren die u de te volgen handeling beschrijven.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector