Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de nummerplaatlamp Lincoln MKS vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische keuringen of om een ​​boete te vermijden, het is noodzakelijk om er zeker van te zijn dat uw koplampen altijd effectief zijn. In werkelijkheid dragen lampen eenheden die na een tijdje duidelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op de website omdat een van uw parkeerlichten is doorgebrand en u zich zorgen maakt hoe u de kentekenplaatlamp van uw Lincoln MKS vervangthebben we dit artikel gemaakt om u te helpen het zelf te doen en niet naar uw autotechnicus te hoeven gaan. Ten eerste bekijken we hoe u de kentekenplaatlamp van buitenaf kunt vervangen, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp vervangt zonder toegang van buitenaf, en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Lincoln MKS vervangt.

Zo verwisselt u de kentekenplaatlamp van uw Lincoln MKS door de buitenkant

Deze optie is de eenvoudigste van de twee, eigenlijk hoeft u voor deze alleen de beschermkappen van de lampen te verwijderen. Helaas gaan sommige covers of autopakketten van sommige jaren niet van buitenaf open en als dit het geval is, zullen we in het tweede deel van dit artikel de tijd nemen om u de aanpak te leren.

Dus laten we beginnen het vervangen van de nummerplaatlamp door de buitenkant van uw Lincoln MKS te gaan. Of het nu de voorkant of de achterkant van uw auto is, de bediening is hetzelfde.

Hier zijn een paar eenvoudige acties om u aan te houden om deze onderhoudstaken uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Kijk naar uw kentekenplaat en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte gedeelte in de daarvoor bestemde inkeping te steken (gewoonlijk op de transparante afdekking) en hendel op het plastic raam om de lamphouder van uw Lincoln MKS te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp van zijn plek te halen, als je bang bent om iets te beschadigen, kun je het net zo goed met je vingers doen.
 • Plaats ten slotte de nieuwe gloeilamp voor kentekenplaten
 • Laatste stap, voordat u weer in elkaar zet, sluit uw batterij opnieuw aan en controleer het lampje om de voltooiing van de operatie te valideren.
Weiterlesen:
Stoel zit Lincoln MKS vast

Zo vervangt u de nummerplaatverlichting op uw Lincoln MKS zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van ons item, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Lincoln MKS zonder externe toegang. Over het algemeen zult u er toegang toe hebben, hoewel sommige series (vaak aan de achterkant deze toegang niet toestaan).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Lincoln MKS te verwisselen

Om die op de voorplaat te verwisselen, kan niets eenvoudiger, je zult jezelf onder de auto moeten plaatsen (bij voorkeur op kaarsen geplaatst om je wat ruimte te geven), en als je door de achterkant van de bumper gaat, moet je maak het kentekenplaatlampblok los, dat gewoonlijk wordt vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken en zodra u uw kentekenplaatblok in de hand heeft, Verwijder het plastic dat als een afdichting werkt, en met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant vindt u een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (pas op dat u niet te veel druk uitoefent, anders breekt u de plastic afdekking), en u zult het gewoon moeten doen haal de uitgebrande kentekenplaatlamp eruit en vervang deze door de nieuwe , test dan en monteer het geheel opnieuw.

Hoe de achterste kentekenplaatlamp op mijn Lincoln MKS te verwisselen

Eindelijk de laatste oplossing, u moet de lamp op de achterplaat van uw Lincoln MKS verwisselen, maar u kunt de klep eenvoudig niet van de buitenkant van uw auto openen. In dit geval is hier de oplossing om deze taak uit te voeren:

 • Koppel de batterij los van uw Lincoln MKS
 • Lokaliseer de plek van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de voering van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet zachtjes op het hele frame van de kofferbak drukken om deze te verwijderen.
 • Maak de houders los voordat u de lamphouders verwijdert, voor minder moeilijke toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de uitgebrande kentekenplaatlamp op uw Lincoln MKS, controleer deze en monteer hem opnieuw, kijkend naar de clips op de kofferbak
Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn Lincoln MKS?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste benaderingen ontdekt het vervangen van kentekenplaatlampen op uw autoHoud er rekening mee dat bij sommige modellen de methodologie een beetje anders kan zijn, maar dat u dit zou moeten kunnen door de contouren van dit document te volgen. Als je het niet kunt, aarzel niet om naar uw garage te gaan, het zou zonde zijn om een ​​deel van uw Lincoln MKS kapot te maken. Als u andere lampen moet vervangen, zoals de positielampen op uw Lincoln MKS of de dimlichtlampen op de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze inhoudelijke artikelen te lezen die u de te volgen werking demonstreren.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector