Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Nieuwere auto’s hebben meer en meer onderhoud nodig, toch zijn er enkele meer of minder belangrijke. Vandaag zullen we kijken naar een onderhoudsproces dat essentieel is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. In werkelijkheid gaan we je demonstreren hoe vervang je de remblokken van je auto in een Land Rover Range Rover Evoque? Om dit te doen, gaan we in een 1e stap ontdekken waarom het belangrijk is om de remblokken van uw auto te verwisselen, in een tweede deel gaan we ontdekken wat is de techniek om de remblokken van uw Land Rover Range Rover Evoque te verwisselen?, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Waarom de remblokken van mijn Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Voordat we ontdekken hoe u de remblokken van uw auto vervangt, beginnen we onze inhoudspagina met een gedetailleerde beschrijving van wat de taak van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Functie van de remblokken op Land Rover Range Rover Evoque

De remblokken van een voertuig hebben een essentiële taak bij het goed besturen van uw Land Rover Range Rover Evoque. In werkelijkheid zijn zij degenen die zullen verzekeren: remvermogen. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Land Rover Range Rover Evoque. Deze auto-onderdelen zijn verbruiksartikelen en bestaan ​​uit een voering die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze regelmatig te vervangen om maximaal te kunnen remmen.

Wanneer de remblokken van uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

En nu zullen we het u duidelijk maken hoe weet u of u de remblokken van uw Land Rover Range Rover Evoque moet vervangen?. Houd er rekening mee dat op basis van het gebruik van uw auto (bijvoorbeeld in de stad of op de snelweg), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. In werkelijkheid, als u uw remmen vaak gebruikt, zal hun levensduur onvermijdelijk afnemen. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een voertuig over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Aan de andere kant zijn er enkele symptomen die u moeten waarschuwen voor de slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Langere remweg.
 • Trilling van het rempedaal: als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, bladert u door onze inhoudspagina over trillingen van de remmen op de Land Rover Range Rover Evoque om de oorzaak van uw probleem te vinden.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor Land Rover Range Rover Evoque ?

Als u een van deze signalen heeft, aarzel dan niet om zelf de staat van uw remblokken te onderzoeken, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te controleren, hetzij door rechtstreeks naar een monteur te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Land Rover Range Rover Evoque?

We gaan nu verder met de sectie waar u het meest enthousiast over bent, hoe de remblokken van uw Land Rover Range Rover Evoque verwisselen?. Hieronder beschrijven we de basisstappen die u moet volgen om de remblokken van uw auto correct te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn ontworpen voor uw Land Rover Range Rover Evoque. Gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van compatibiliteit met uw voertuig wanneer u bestelt op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (zorg ervoor dat u de handrem vergrendelt en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt werken voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eraf.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te haken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te trekken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • In de meeste gevallen, dankzij een grote Torx-punt, moet je 2 schroeven verwijderen om de remblokken van je auto te kunnen verwisselen en zo de remklauwen eruit te kunnen halen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen heeft verwijderd, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen door de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze zich in de ideale positie bevinden voordat u de remklauwen opnieuw monteert op uw Land Rover Range Rover Evoque.
 • Vergeet niet om uw wielen op de grond te vergrendelen, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Denk dat om te eindigen remblokken vereisen een inrijperiode van 500 tot 1000 km, dus je moet heel voorzichtig de eerste 100 km rijden en voorzichtig zijn tot je 500km bereikt.
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op de Land Rover Range Rover?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet verwisselen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Land Rover Range Rover Evoque?

Tot slot, het laatste deel van onze inhoudspagina over de procedure om de remblokken van uw Land Rover Range Rover Evoque te verwisselen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs ook variëren, maar meestal Het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken bij een gespecialiseerde online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als je tenslotte naar een werkplaats of gespecialiseerde winkels gaat, zou je de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen krijgen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector