Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Land Rover Discovery uitschakelen?

Uw Land Rover Discovery start niet meer? Alles geanalyseerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat de problemen van je startonderbreker komen? Het is heel goed mogelijk, in feite is het de vraag of uw auto niet meer wil starten of afslaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Land Rover Discovery uitschakelen? U bevindt zich op de goede website, we hebben dit bericht gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met dit element op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Land Rover Discovery en vervolgens de verschillende manieren om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Land Rover Discovery

Voordat we ingaan op de verschillende oplossingen die voor u beschikbaar zijn, volgt hier een korte inleiding om de rol en werking van de startonderbreker in uw Land Rover Discovery te beschrijven. Dit elektronische onderdeel verscheen 30 jaar geleden en streeft ernaar diefstal van uw Land Rover Discovery te voorkomen. Inderdaad, dankzij een transponder en een antenne (spoel) geïntegreerd in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos geïntegreerd in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Land Rover Discovery zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, wordt gecontroleerd of de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is in feite degene die uw immobilisatiebox verwacht. Het is pas op dit moment, zodat u uw auto kunt inschakelen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) zal dit systeem werken.

Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op Land Rover Discovery?

De verschillende mogelijkheden om de startonderbreker op uw Land Rover Discovery te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste procedure, uw sleutel laat uw Land Rover Discovery niet meer starten, u wilt de startonderbreker van uw Land Rover Discovery deactiveren, maar eerst en vooral moet u deze procedure proberen om hem te starten en naar een garage te brengen, onderzoek dat u niet kunt voer een minder belangrijk proces uit om de normale start van uw voertuig te herstellen. Inderdaad, bij uw voertuig zou u een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Land Rover Discovery zou moeten starten), maar als u deze niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het omvat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw voertuig nog steeds starten door het handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel drukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te valideren en door te gaan, herhaal het proces totdat u de volledige code hebt ingevoerd. Hierdoor zou uw Land Rover Discovery moeten starten zonder dat u de startonderbreker hoeft te verwijderen.

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw autodealer

Als, hoewel een batterijwissel, verschillende pogingen om de startonderbrekercode op uw Land Rover Discovery in te voeren, nog steeds niet willen starten, is het vrijwel zeker uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u toch het startblokkeringssysteem van uw Land Rover Discovery wilt omzeilen. Inderdaad, jouw de transponder moet gewond zijn geraakt of van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige optie, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Land Rover Discovery sleutel kan repareren. Bepaald door naar wie je gaat de reparatie kost je ongeveer 100 euro als je nog een duplicaat hebt of je «codekaart» en ongeveer 350 euro bij je autodealer als je geen ondersteuning hebt en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Land Rover Discovery moet verwijderen.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Land Rover Discovery Sport

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien in de verleiding komt om de startonderbreker van uw Land Rover Discovery te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet aanbevolen. Eerst uw Land Rover Discovery zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. Inderdaad, zonder een startonderbreker kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om het te starten. Naast dat, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als het zich realiseert dat de startonderbreker op uw Land Rover Discovery is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige sites geven nog steeds de methode, we hebben de keuze gemaakt om het niet bekend te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery in de categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector