Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Land Rover Range Rover Evoque uitschakelen?

Uw Land Rover Range Rover Evoque wil niet starten? Heb je van alles geanalyseerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat de problemen van je startonderbreker komen? Het is eigenlijk mogelijk, in feite is het de vraag of uw voertuig niet meer wil starten of stilstaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Land Rover Range Rover Evoque uitschakelen? U bent op de juiste plaats, we hebben dit artikel geschreven om u te helpen duidelijker te zien en uw zorgen met betrekking tot dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Land Rover Range Rover Evoque en vervolgens de verschillende technieken om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op de Land Rover Range Rover Evoque

Voordat we de verschillende oplossingen die voor u beschikbaar zijn uitleggen, volgt hier een korte introductie om u de rol en functies van de startonderbreker in uw Land Rover Range Rover Evoque te laten zien. Dit elektronische onderdeel kwam 30 jaar geleden uit en streeft ernaar diefstal van uw Land Rover Range Rover Evoque te voorkomen. Inderdaad, dankzij een transponder en een antenne (spoel) geïntegreerd in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos geïntegreerd in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Land Rover Range Rover Evoque zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, wordt gecontroleerd of de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is in feite degene die door uw immobilisatiebox wordt gevraagd. Het is pas op dit moment, dat je ermee kunt beginnen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) werkt dit systeem.

Weiterlesen:
Probleem met automaat Land Rover Range Rover Evoque?

De verschillende mogelijkheden om de startonderbreker op uw Land Rover Range Rover Evoque te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste techniek, uw sleutel stelt uw Land Rover Range Rover Evoque niet langer in staat om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Land Rover Range Rover Evoque uitschakelen, maar eerst en vooral moet u dit proces proberen om het te starten en naar een garage te brengen dat u een minder belangrijk proces niet kunt uitvoeren om de normale start van uw auto te herstellen. Inderdaad, bij uw auto zou u een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Land Rover Range Rover Evoque zou moeten starten), maar als u deze niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel drukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te valideren en door te gaan, herhaal het proces totdat u de volledige code hebt ingevoerd. Dit zou u in staat moeten stellen om uw Land Rover Range Rover Evoque te starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw dealer

Als ondanks het vervangen van de batterij verschillende pogingen om de startonderbrekercode op uw Land Rover Range Rover Evoque in te voeren, nog steeds niet werken, is het waarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u toch het startblokkeringssysteem van uw Land Rover Range Rover Evoque wilt omzeilen. Inderdaad, jouw de transponder moet zijn aangetast of moet van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige optie, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Land Rover Range Rover Evoque sleutel kan repareren. Op basis van naar wie je gaat de reparatie kost u ongeveer 100 euro als u nog een kopie van uw “codekaart” heeft en ongeveer 350 euro bij uw autodealer als u geen ondersteuning heeft en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Land Rover Range Rover Evoque hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Oranje licht Land Rover Range Rover Sport die blijft branden

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien in de verleiding komt om de startonderbreker van uw Land Rover Range Rover Evoque te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet aangeraden. Eerst uw Land Rover Range Rover Evoque zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. Inderdaad, zonder een startonderbrekerbox kan het simpelweg doen van “de draden” voldoende zijn om het te starten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als hij weet dat de startonderbreker op uw Land Rover Range Rover Evoque is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige internetpagina’s geven nog steeds de methodiek, we hebben de keuze gemaakt om het niet openbaar te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen ten goede zou kunnen komen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector