Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Land Rover Range Rover Sport uitschakelen?

Start uw Land Rover Range Rover Sport niet meer? Heb je van alles geprobeerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem komt van je startonderbreker? Het is eigenlijk best aannemelijk, inderdaad dat het de vraag is of uw auto niet meer wil starten of afslaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Land Rover Range Rover Sport uitschakelen? U bevindt zich op de goede website, we hebben deze inhoud gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw zorgen met betrekking tot dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker op uw Land Rover Range Rover Sport werkt, en vervolgens de verschillende manieren om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekersysteem werkt op Land Rover Range Rover Sport

Voordat we de verschillende alternatieven beschrijven die voor u beschikbaar zijn, volgt hier een korte introductie om het doel en de functies van de startonderbreker in uw Land Rover Range Rover Sport te demonstreren. Dit elektronische onderdeel kwam 30 jaar geleden uit en is bedoeld om diefstal van uw Land Rover Range Rover Sport te voorkomen. In feite, dankzij een transponder en een antenne (spoel) in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos inbegrepen in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Land Rover Range Rover Sport gaat elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, controleert deze de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is inderdaad degene die uw immobilisatiebox nodig heeft. Het is pas op dit moment, zodat u uw auto kunt inschakelen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) werkt dit apparaat.

Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Range Rover Evoque-injectoren reinigen?

De verschillende oplossingen om de startonderbreker op uw Land Rover Range Rover Sport te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste techniek, uw sleutel laat uw Land Rover Range Rover Sport niet langer toe om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Land Rover Range Rover Sport uitschakelen, maar eerst moet u deze techniek proberen om hem te starten en hem naar een garage te brengen onderzoek dat u geen minder belangrijke handeling kunt uitvoeren om de normale start van uw auto te herstellen. In feite zou u bij uw auto een reservesleutel moeten hebben (die u zou moeten proberen en waarmee u uw Land Rover Range Rover Sport zou moeten starten), maar als u die niet heeft je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het omvat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere snelle drukken (voorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens een stop van anderhalve seconde om het cijfer te bevestigen en te hervatten, dupliceer de bewerking totdat u de hele code hebt ingevoerd. Dit zou u in staat moeten stellen om uw Land Rover Range Rover Sport te starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Repareer uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw dealer

Als, ondanks het verwisselen van de batterij, meerdere pogingen om de startonderbrekingscode op uw Land Rover Range Rover Sport in te voeren nog steeds niet willen starten, is het waarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u de startonderbreker van uw Land Rover Range Rover Sport nog steeds wilt omzeilen. In feite uw de transponder moet zijn aangetast of moet van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige oplossing, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Land Rover Range Rover Sport-sleutel kan herstellen. Afhankelijk van naar wie je gaat de reparatie kost u ongeveer 100 euro als u nog een kopie van uw “codekaart” heeft en ongeveer 350 euro bij uw autodealer als u geen ondersteuning heeft en als u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Land Rover Range Rover Sport hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Remlicht Land Rover Range Rover Sport blijft branden, wat te doen?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien in de verleiding komt om de startonderbreker van uw Land Rover Range Rover Sport te omzeilen, wordt dit om de een of andere reden helemaal niet aanbevolen. Eerst uw Land Rover Range Rover Sport is veel kwetsbaarder voor diefstalpogingen. In feite, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om uw auto aan te zetten. Naast dat, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als het zich realiseert dat de startonderbreker op uw Land Rover Range Rover Sport is verwijderd, omzeild of gedeactiveerd. Als je het nog steeds wilt doen, sommige internetpagina’s geven nog steeds de techniek, we hebben ervoor gekozen om het niet bekend te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Sport in de categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector