Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Land Rover Range Rover uitschakelen?

Uw Land Rover Range Rover wil niet starten? Heb je van alles geprobeerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem komt van je startonderbreker? Het is eigenlijk aannemelijk, het is namelijk de vraag of je auto niet meer wil starten of stilstaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Land Rover Range Rover uitschakelen? U bevindt zich op de goede website, we hebben dit bericht gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker op uw Land Rover Range Rover werkt, en vervolgens de verschillende manieren om deze uit te schakelen.

Hoe uw startblokkeersysteem werkt op Land Rover Range Rover

Voordat we u de verschillende keuzes uitleggen, volgt hier een korte introductie om de bedoeling en werking van de startonderbreker in uw Land Rover Range Rover te demonstreren. Dit elektronische element kwam 30 jaar geleden uit en streeft ernaar de diefstal van uw Land Rover Range Rover te voorkomen. Werkelijk, dankzij een transponder en een antenne (spoel) in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos inbegrepen in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, zal uw Land Rover Range Rover gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, controleert deze de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is inderdaad degene die uw immobilisatiebox nodig heeft. Het is pas op dit moment, dat het je laat beginnen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) werkt dit apparaat.

Weiterlesen:
Hoe open je de Land Rover Range Rover kofferbak van binnenuit?

De verschillende mogelijkheden om de startonderbreker op uw Land Rover Range Rover te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste techniek, uw sleutel zorgt ervoor dat uw Land Rover Range Rover niet langer kan starten, u wilt de startonderbreker van uw Land Rover Range Rover uitschakelen, maar eerst moet u deze procedure proberen om hem te starten en naar een garage te brengen. kan geen minder belangrijke handeling uitvoeren om de normale start van uw auto te herstellen. Eigenlijk zou u bij uw auto een reservesleutel moeten hebben (die u zou moeten proberen en waarmee u uw Land Rover Range Rover zou moeten starten), maar als u die niet heeft je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het omvat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere snelle drukken (voorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens een stop van anderhalve seconde om het cijfer te valideren en te hervatten, herhaalt u de bewerking totdat u de volledige code hebt ingevoerd. Hierdoor moet uw Land Rover Range Rover kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw autodealer

Als, ondanks het verwisselen van de batterij, meerdere pogingen om de startonderbrekercode in te voeren op uw Land Rover Range Rover nog steeds niet willen starten, is het waarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u de startonderbreker van uw Land Rover Range Rover nog steeds wilt omzeilen. Eigenlijk uw de transponder moet beschadigd zijn of moet van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige oplossing, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Land Rover Range Rover-sleutel kan herstellen. Afhankelijk van naar wie je gaat de reparatie kost u ongeveer 100 euro als u nog een duplicaat of uw “codekaart” heeft en ongeveer 350 euro bij uw autodealer als u geen ondersteuning heeft en als u een nieuwe functionele sleutel wilt, hoeft u niet de startonderbreker van uw Land Rover Range Rover te verwijderen.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering van Land Rover Range Rover?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien denkt om de startonderbreker van uw Land Rover Range Rover te omzeilen, wordt dit om vele redenen helemaal niet aanbevolen. Eerste uw Land Rover Range Rover is veel kwetsbaarder voor pogingen tot diefstal. Eigenlijk, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om uw auto aan te zetten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als hij erkent dat de startonderbreker op uw Land Rover Range Rover is verwijderd, omzeild of gedeactiveerd. Als je het nog steeds wilt doen, sommige sites geven nog steeds de techniek, we hebben ervoor gekozen om het niet bekend te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector