Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Lincoln MKC uitschakelen?

Uw Lincoln MKC wil niet starten? Heb je van alles geprobeerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem afkomstig is van je startonderbreker? Het is eigenlijk aannemelijk, eigenlijk is het de vraag of uw voertuig niet meer wil starten of afslaan bij het starten zonder opgaaf van redenen. U wilt de startonderbreker op uw Lincoln MKC uitschakelen? U bevindt zich op de goede website, we hebben deze inhoud geschreven om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Lincoln MKC en vervolgens de verschillende manieren om deze uit te schakelen.

Hoe uw startblokkeersysteem werkt op Lincoln MKC

Voordat we u de verschillende keuzes uitleggen, volgt hier een korte introductie om het doel en de functies van de startonderbreker in uw Lincoln MKC te beschrijven. Dit elektronische onderdeel kwam 30 jaar geleden uit en is bedoeld om diefstal van uw Lincoln MKC te voorkomen. Werkelijk, dankzij een transponder en een antenne (spoel) in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos inbegrepen in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, zal uw Lincoln MKC gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, wordt gecontroleerd of de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is eigenlijk degene die door uw immobilisatiebox wordt gevraagd. Het is pas op dit moment, dat het je laat beginnen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) werkt dit apparaat.

De verschillende oplossingen om de startonderbreker op uw Lincoln MKC te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Ten eerste, uw sleutel laat uw Lincoln MKC niet langer toe om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Lincoln MKC deactiveren, maar eerst moet u dit proces proberen om het te starten en het naar een garage te brengen, onderzoek dat u geen minder belangrijk proces om de normale start van uw auto te herstellen. Eigenlijk moet u bij uw auto een reservesleutel hebben (die u zou moeten proberen en waarmee u uw Lincoln MKC zou moeten starten), maar als u deze niet heeft je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Om dit te doen, zet u het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere snelle drukken (voorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens een stop van anderhalve seconde om het cijfer te bevestigen en te hervatten, herhaalt u het proces totdat u de hele code hebt ingevoerd. Hierdoor moet uw Lincoln MKC kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw autodealer

Als ondanks het vervangen van de batterij verschillende pogingen om de startonderbrekercode op uw Lincoln MKC in te voeren, nog steeds niet werken, het is vrijwel zeker uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u nog steeds de startonderbreker van uw Lincoln MKC wilt omzeilen. Eigenlijk uw de transponder moet verzwakt zijn of van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige optie, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Lincoln MKC-sleutel kan herstellen. Bepaald door naar wie je gaat de reparatie kost u ongeveer 100 euro als u nog een kopie van uw “codekaart” heeft en ongeveer 350 euro bij uw autodealer als u geen ondersteuning heeft en u wilt een nieuwe functionele sleutel, dan voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Lincoln MKC moet verwijderen.

Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch Lincoln MKC te installeren?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien denkt om de startonderbreker van uw Lincoln MKC te omzeilen, wordt dit om de een of andere reden helemaal niet aangeraden. Eerst uw Lincoln MKC is veel kwetsbaarder voor pogingen tot diefstal. Eigenlijk, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om het te starten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als het weet dat de startonderbreker op uw Lincoln MKC is verwijderd, omzeild of gedeactiveerd. Als je het nog steeds wilt doen, sommige sites geven nog steeds de methode, we hebben de keuze gemaakt om het niet bekend te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKC in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector