Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Lincoln MKS uitschakelen?

Uw Lincoln MKS start niet meer? Heb je van alles geprobeerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem komt van je startonderbreker? Het is eigenlijk mogelijk, in feite is het de vraag of uw voertuig niet meer wil starten of zonder reden bij het starten afslaat. U wilt de startonderbreker op uw Lincoln MKS uitschakelen? U bent op de juiste plaats, we hebben dit artikel geschreven om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met dit element op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker op uw Lincoln MKS werkt, en vervolgens de verschillende manieren om deze uit te schakelen.

Hoe uw startblokkeersysteem werkt op Lincoln MKS

Voordat we u de verschillende keuzes uitleggen, volgt hier een korte introductie om de rol en werking van de startonderbreker in uw Lincoln MKS uit te leggen. Dit elektronische onderdeel is 30 jaar geleden uitgevonden en heeft als doel de diefstal van uw Lincoln MKS te voorkomen. Inderdaad, dankzij een transponder en een antenne (spoel) geïntegreerd in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos geïntegreerd in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, zal uw Lincoln MKS gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, wordt gecontroleerd of de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is in feite degene die door uw immobilisatiebox wordt gevraagd. Het is pas op dit moment, waarmee u kunt beginnen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) werkt dit systeem.

De verschillende oplossingen om de startonderbreker op uw Lincoln MKS te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste methode, uw sleutel laat uw Lincoln MKS niet langer toe om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Lincoln MKS deactiveren, maar eerst moet u dit proces proberen om het te starten en het naar een garage brengen, onderzoek dat u geen minder belangrijke operatie om de normale start van uw auto terug te krijgen. Bij uw auto moet u inderdaad een reservesleutel hebben (die u zou moeten proberen en waarmee u uw Lincoln MKS zou moeten starten), maar als u deze niet heeft je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere snelle drukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens een stop van anderhalve seconde om het cijfer te valideren en te hervatten, herhaalt u de bewerking totdat u de hele code hebt ingevoerd. Hiermee zou u uw Lincoln MKS moeten kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw autodealer

Als ondanks het vervangen van de batterij, verschillende pogingen om de startonderbrekercode op uw Lincoln MKS in te voeren, nog steeds niet willen starten, het is vrijwel zeker uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u de startonderbreker van uw Lincoln MKS nog steeds wilt omzeilen. Inderdaad, jouw de transponder moet zijn aangetast of moet van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige optie, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Lincoln MKS-sleutel kan repareren. Afhankelijk van naar wie je gaat de reparatie kost u ongeveer 100 euro als u nog een kopie van uw “codekaart” heeft en ongeveer 350 euro bij uw autodealer als u geen ondersteuning heeft en u wilt een nieuwe functionele sleutel, dan voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Lincoln MKS hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Waar is de autoradiozekering op Lincoln MKS?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien denkt om de startonderbreker van uw Lincoln MKS te omzeilen, wordt dit om de een of andere reden helemaal niet aangeraden. Eerst uw Lincoln MKS is veel kwetsbaarder voor pogingen tot diefstal. Inderdaad, zonder een startonderbrekerbox kan het simpelweg doen van “de draden” voldoende zijn om het te starten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als het weet dat de startonderbreker op uw Lincoln MKS is verwijderd, omzeild of gedeactiveerd. Dit als je het nog steeds wilt doen, sommige websites online geven nog steeds het proces, we hebben de keuze gemaakt om het niet bekend te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen ten goede zou kunnen komen.

Wanneer u nog vragen heeft over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector