Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de trekhaak elektrisch installeren Land Rover Range Rover Sport?

Ongeacht of u moet verhuizen, op vakantie gaat met een caravan, groen afval kwijtraakt of een hapering heeft, dat is redelijk handig. In deze post zullen we de elektrische aansluiting van een trekhaak van een Land Rover Range Rover Sport . Het is duidelijk dat, zelfs als het installatieproces niet complex is, het nodig is om enkele punten uit te leggen om deze taak zonder enig probleem te overwegen. Allereerst zullen we ontdekken wat de elektrische kabelboom van de trekhaak van uw motorvoertuig inhoudt, en vervolgens, in een tweede stap, hoe de elektrische aansluiting van de trekhaak van een Land Rover Range Rover Sport te maken .

Wat is de kabelboom voor een Land Rover Range Rover Sport-aanhangwagen?

Waarom moeten we een kabelboom aansluiten op de trekhaak van een Land Rover Range Rover Sport?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina met uitleg over de basis van een kabelboom van een Land Rover Range Rover Sport. Om erachter te komen hoe het werkt, moet u de noodzaak ervan al achterhalen. Als u een aanhanger of caravan moet trekken, is het fundamenteel en vooral verplicht door de verkeersregels om bepaalde wetten te volgen, hier zijn ze:

 • Een solide chassis voor de aanhanger …
 • Wielen die passen.
 • Een elektrische verbinding.
 • Een kenteken in het zicht.
 • Een stoplicht-repeater.
 • Een verkeerslichtrepeater.
 • Een blinker repeater.
 • Kentekenverlichting.
 • Een mistlamp repeater.

Om aan alle elektrische vereisten te voldoen, moet u dat doen installeer een kabelboomverbinding op de trekhaak van uw Land Rover Range Rover Sport . We zullen hier in dit artikel op ingaan, als je wilt weten hoe je de trekhaak van een Land Rover Range Rover Sport monteert, bekijk dan onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Weiterlesen:
Hoe de massale luchtstroomsensor op Land Rover Range Rover Evoque reinigen?

Wat is de elektrische aansluiting van de trekhaak van een Land Rover Range Rover Sport?

We zullen nu vrij snel uitleggen hoe de elektrische aansluiting van uw trekhaak werkt. De verbinding maakt gebruik van de 12 volt stroom van uw motorvoertuig om de trekhaken van uw Land Rover Range Rover Sport van stroom te voorzien. Er zijn twee verschillende systemen voor elektrische aansluiting voor een trekhaak, hier zijn ze:

 • De 7-polige stekker voor een Land Rover Range Rover Sport-aanhanger, 7-polig : Dit is de traditionele stekker die wordt bepaald op alle Land Rover Range Rover Sport-trekhaken. Deze elektrische aansluiting stelt u in staat om alle verlichtingsfuncties die nodig zijn voor de achterseinen van uw aanhangwagen over te dragen, u vindt een stekker voor elke functie (linker en rechter richtingaanwijzers, grond, mistlicht, linker en rechter positielicht, linker en rechter rem) licht).
 • Elektrische aansluiting voor caravan met 13-polige stekker voor Land Rover Range Rover Sport: Dit stekkersysteem wordt voornamelijk gebruikt voor caravans die binnen 12 volt nodig hebben om de verschillende elektrische apparatuur in de cabine te voeden. Dit type verbinding vereist het gebruik van een adapter. De extra pinnen brengen het 12 volt vermogen permanent (om een ​​accu in de caravan op te laden) en het 12 volt vermogen dat wordt gebruikt (om de 12 volt uitrusting te gebruiken wanneer de auto is ingeschakeld).

Hoe sluit ik de kabelboom van een Land Rover Range Rover Sport aan?

Om deze inhoudspagina te beëindigen, zullen we je vrij snel uitleggen hoe u de aansluiting van de kabelboom van uw Land Rover Range Rover Sport tot stand brengt .

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Land Rover Range Rover?

Hoe de aansluiting van de kabelboom van een oude Land Rover Range Rover Sport tot stand brengen?

Om de kabelboom van een oude Land Rover Range Rover Sport te monteren, moet je alle benodigde kabels in de achterlichten van deze gaan halen. We raden u aan om voor deze ingreep een elektricien voor motorvoertuigen in te schakelen omdat deze complex is, maar we zullen desalniettemin de belangrijkste uit te voeren stappen samenvatten:

 • Verwijder de kofferbakbekleding van uw Land Rover Range Rover Sport om toegang te krijgen tot de achterlichtunit.
 • Zoek de draden die overeenkomen met elk van de achterlichtfuncties.
 • Sluit ze aan op de nokken op de kabelboom van uw trekhaak.
 • Sluit het geheel af.

Hoe sluit je de kabelboom van een recente Land Rover Range Rover Sport aan?

Voor moderne Land Rover Range Rover Sports is de kabelboom veel gemakkelijker aan te sluiten:

 • U kunt een multiplexbare box gebruiken, u vindt er specifieke voor uw Land Rover Range Rover Sport en universele modellen. Het is aan jou om te kiezen op basis van je budget, weet dat een universele versie tussen de 30 en 60 euro kost.
 • Verwijder de kofferbakbekleding van uw Land Rover Range Rover Sport zodat u de kabels van uw box naar de voorkant van uw Land Rover Range Rover Sport kunt leiden en ze op uw zekeringkast kunt aansluiten.
 • Installeer de omstandigheid effectief in de kofferbak.
 • U hoeft uw kabels niet uit de kofferbak te halen en op uw stopcontact aan te sluiten.

Hoe sluit u de stroom aan op een aanhanger op Land Rover Range Rover Sport?

Ten slotte zullen we u, om deze inhoudspagina te beëindigen, vrij snel uitleggen hoe u de elektrische aansluiting van een caravan op uw Land Rover Range Rover Sport tot stand brengt . Om dit te bereiken moet u automatisch een van de voorgaande stappen doorlopen, het is aan u om degene te selecteren die overeenkomt met uw model en uw budget. Nadat je dit hebt gedaan, is de laatste stap het kopen van een adapter die van een 7-polige stekker naar een 13-polige stekker gaat, zodat je kunt profiteren van de 12 volt stroom in je caravan. Deze adapters hebben verschillende prijzen, je moet tussen de 15 en 40 euro rekenen. Het enige dat u hoeft te doen, is hem in uw 7-pins stekker te steken.

Weiterlesen:
Hoe de katalysator Land Rover Range Rover Sport te reinigen?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector