Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de trekhaak elektrisch Lincoln MKC te installeren?

Als u moet verhuizen, op vakantie gaat met een caravan, groenafval wilt weggooien of een kink in de kabel hebt, is dat best handig. Op deze pagina laten we u de elektrische aansluiting van een trekhaak van een Lincoln MKC . In feite, ongeacht of het installatieproces niet moeilijk is, is het vereist om enkele punten te verduidelijken om dit werk zonder enig probleem te beschouwen. Eerst zullen we ontdekken wat de elektrische bedrading van de trekhaak van uw motorvoertuig bevat, en vervolgens, in een tweede stap, hoe de elektrische aansluiting van de trekhaak van een Lincoln MKC te maken .

Wat is de kabelboom voor een Lincoln MKC-aanhangwagen?

Waarom moeten we een kabelboom aansluiten op de trekhaak van een Lincoln MKC?

Dus we beginnen onze inhoud met het uitleggen van de basisprincipes van een kabelboom van een Lincoln MKC. Om te begrijpen hoe het werkt, moet u de noodzaak ervan al begrijpen. Of u nu een aanhanger of een caravan moet trekken, het is essentieel en vooral verplicht door de snelwegcode om bepaalde protocollen te volgen, hier zijn ze:

 • Een solide chassis voor de aanhanger …
 • Wielen die passen.
 • Een elektrische verbinding.
 • Een kenteken in het zicht.
 • Een stoplicht-repeater.
 • Een verkeerslichtrepeater.
 • Een blinker repeater.
 • Kentekenverlichting.
 • Een mistlamp repeater.

Om aan alle elektrische voorschriften te voldoen, moet u dit doen installeer een kabelboomverbinding op de trekhaak van uw Lincoln MKC . We zullen ons hierop concentreren in dit artikel, als je wilt leren hoe je de trekhaak van een Lincoln MKC installeert, ontdek dan onze inhoud over dit thema.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lincoln MKS?

Wat is de elektrische aansluiting van de trekhaak van een Lincoln MKC?

We laten u nu snel zien hoe de elektrische aansluiting van uw trekhaak werkt. De verbinding maakt gebruik van de 12 volt stroom van uw motorvoertuig om de trekhaken van uw Lincoln MKC aan te drijven. Er zijn twee verschillende systemen voor elektrische aansluiting voor een trekhaak, hier zijn ze:

 • De 7-polige stekker voor een Lincoln MKC-trailer, 7-polig : Dit is de klassieke stekker die wordt geïdentificeerd op alle Lincoln MKC-trekhaken. Met deze elektrische verbinding kunt u alle verlichtingsfuncties overbrengen die nodig zijn voor de signalering aan de achterkant van uw aanhangwagen, u zult een stekker ontdekken voor elk doel (linker en rechter richtingaanwijzers, grond, mistlicht, linker en rechter positielicht, linker en rechter rem) licht).
 • Elektrische aansluiting caravan met 13-polige stekker voor Lincoln MKC: Dit stekkersysteem wordt voornamelijk gebruikt voor caravans die binnen 12 volt nodig hebben om de verschillende elektrische apparatuur in de cabine te voeden. Dit type verbinding vereist het gebruik van een adapter. De extra pinnen brengen het 12 volt vermogen permanent (om een ​​accu in de caravan op te laden) en het 12 volt vermogen in gebruik (om de 12 volt uitrusting te gebruiken wanneer het motorvoertuig is ingeschakeld).

Hoe sluit ik de kabelboom van een Lincoln MKC aan?

Om deze inhoud af te maken, zullen we je snel laten zien hoe u de aansluiting van de kabelboom van uw Lincoln MKC tot stand brengt .

Hoe de aansluiting van de kabelboom van een oude Lincoln MKC tot stand brengen?

Om de kabelboom van een oude Lincoln MKC te installeren, moet je alle benodigde kabels in de achterlichten van deze gaan halen. We raden u aan om een ​​elektricien voor motorvoertuigen in te schakelen om deze interventie uit te voeren, omdat dit moeilijk is, maar we zullen niettemin de belangrijkste stappen samenvatten die moeten worden uitgevoerd:

 • Verwijder de kofferbakbekleding van uw Lincoln MKC om toegang te krijgen tot de achterlichtunit.
 • Zoek de draden die overeenkomen met elk van de achterlichtfuncties.
 • Sluit ze aan op de nokken op de kabelboom van uw trekhaak.
 • Sluit het geheel af.
Weiterlesen:
Hoe de luidsprekers op Lincoln MKC wijzigen?

Hoe sluit je de kabelboom van een recente Lincoln MKC aan?

Voor moderne Lincoln MKC’s is de kabelboom veel minder ingewikkeld om aan te sluiten:

 • U kunt een multiplexbare doos gebruiken, u zult specifieke ontdekken voor uw Lincoln MKC en universele modellen. Het is aan jou om te kiezen op basis van je budget, weet dat een universele versie tussen de 30 en 60 euro kost.
 • Verwijder de kofferbakbekleding van uw Lincoln MKC zodat u de kabels van uw doos naar de voorkant van uw Lincoln MKC kunt leiden en ze op uw zekeringkast kunt aansluiten.
 • Installeer de koffer effectief in de kofferbak.
 • U hoeft uw kabels niet uit de kofferbak te halen en op uw stopcontact aan te sluiten.

Hoe sluit je de stroom aan op een trailer op Lincoln MKC?

Tot slot, om deze inhoud af te maken, zullen we je snel laten zien hoe u de elektrische aansluiting van een caravan op uw Lincoln MKC tot stand brengt . Om dit voor elkaar te krijgen, moet u onvermijdelijk een van de vorige stappen doorlopen, het is aan u om degene te kiezen die uw model en uw budget bepaalt. Nadat je dit hebt gedaan, is de laatste stap het kopen van een adapter die van een 7-polige stekker naar een 13-polige stekker gaat, zodat je kunt profiteren van de 12 volt stroom in je caravan. Deze adapters hebben verschillende prijzen, u moet tussen de 15 en 40 euro rekenen. Het enige dat u hoeft te doen, is hem in uw 7-pins stekker te steken.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKC wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKC.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Lincoln MKC?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector