Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de trekhaak elektrisch Lincoln MKS installeren?

Ongeacht of u moet verhuizen, op vakantie gaat met een caravan, groen afval kwijtraakt of een hapering heeft, dat is echt handig. In dit artikel laten we u de elektrische aansluiting van een trekhaak van een Lincoln MKS . Ongeacht of het installatieproces niet moeilijk is, het is vereist om enkele details te verduidelijken om dit werk zonder enig probleem te beschouwen. Allereerst gaan we kijken wat de elektrische kabelboom van de trekhaak van uw motorvoertuig is en vervolgens, in een tweede stap, hoe de elektrische aansluiting van de trekhaak van een Lincoln MKS te maken .

Wat is de kabelboom voor een Lincoln MKS-aanhangwagen?

Waarom moeten we een kabelboom aansluiten op de trekhaak van een Lincoln MKS?

Dus we beginnen ons artikel met het beschrijven van de basis van een kabelboom van een Lincoln MKS. Om erachter te komen hoe het werkt, moet u de noodzaak ervan al achterhalen. Of u nu een aanhanger of een caravan moet trekken, het is essentieel en eerder allemaal verplicht door de verkeersregels om bepaalde wetten te respecteren, hier zijn ze:

 • Een solide chassis voor de aanhanger …
 • Wielen die passen.
 • Een elektrische verbinding.
 • Een kenteken in het zicht.
 • Een stoplicht-repeater.
 • Een verkeerslichtrepeater.
 • Een blinker repeater.
 • Kentekenverlichting.
 • Een mistlamp repeater.

Om aan alle elektrische voorschriften te voldoen, moet u dit doen installeer een kabelboomverbinding op de trekhaak van uw Lincoln MKS . We zullen hier in dit artikel op ingaan, als je wilt leren hoe je de trekhaak van een Lincoln MKS installeert, lees dan ons artikel over dit onderwerp.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Lincoln MKS?

Wat is de elektrische aansluiting van de trekhaak van een Lincoln MKS?

We laten u nu snel zien hoe de elektrische aansluiting van uw trekhaak werkt. De verbinding maakt gebruik van de 12 volt stroom van uw motorvoertuig om de trekhaken van uw Lincoln MKS van stroom te voorzien. Er zijn twee verschillende systemen voor elektrische aansluiting voor een trekhaak, hier zijn ze:

 • De 7-polige stekker voor een Lincoln MKS-aanhanger, 7-polig : Dit is de klassieke stekker die op alle Lincoln MKS-trekhaken wordt geïdentificeerd. Met deze elektrische aansluiting kunt u alle verlichtingsfuncties overbrengen die nodig zijn voor de signalering van uw trailer aan de achterkant, u zult een stekker ontdekken voor elke actie (linker en rechter richtingaanwijzers, grond, mistlicht, linker en rechter positielicht, linker en rechter rem) licht).
 • Elektrische aansluiting caravan met 13-polige stekker voor Lincoln MKS: Dit stekkersysteem wordt voornamelijk gebruikt voor caravans die binnen 12 volt nodig hebben om de verschillende elektrische apparatuur in de cabine te voeden. Dit soort verbinding vereist het gebruik van een adapter. De extra pinnen brengen het 12 volt vermogen permanent (om een ​​accu in de caravan op te laden) en het 12 volt vermogen dat wordt gebruikt (om de 12 volt uitrusting te gebruiken wanneer de auto is ingeschakeld).

Hoe sluit ik de kabelboom van een Lincoln MKS aan?

Om dit artikel af te maken, zullen we je snel laten zien hoe u de aansluiting van de kabelboom van uw Lincoln MKS tot stand brengt .

Hoe de aansluiting van de kabelboom van een oude Lincoln MKS maken?

Om de kabelboom van een oude Lincoln MKS te monteren, moet je alle benodigde kabels in de achterlichten van deze gaan halen. We raden u aan om een ​​elektricien voor motorvoertuigen in te schakelen om deze interventie uit te voeren, omdat dit moeilijk is, maar we zullen desalniettemin de belangrijkste uit te voeren stappen samenvatten:

 • Verwijder de kofferbakbekleding van uw Lincoln MKS om toegang te krijgen tot de achterlichtunit.
 • Zoek de draden die overeenkomen met elk van de achterlichtfuncties.
 • Sluit ze aan op de nokken op de kabelboom van uw trekhaak.
 • Sluit het geheel af.
Weiterlesen:
Hoe koppel ik de batterij van mijn Lincoln MKS los?

Hoe sluit je de kabelboom van een recente Lincoln MKS aan?

Voor recente Lincoln MKS’s is de kabelboom veel eenvoudiger aan te sluiten:

 • U kunt een multiplexbare doos gebruiken, u zult specifieke ontdekken voor uw Lincoln MKS en universele modellen. Het is aan jou om te kiezen op basis van je budget, weet dat een universele versie tussen de 30 en 60 euro kost.
 • Verwijder de kofferbakbekleding van uw Lincoln MKS zodat u de kabels van uw doos naar de voorkant van uw Lincoln MKS kunt leiden en ze op uw zekeringkast kunt aansluiten.
 • Installeer de omstandigheid effectief in de kofferbak.
 • U hoeft uw kabels niet uit de kofferbak te halen en op uw stopcontact aan te sluiten.

Hoe sluit u de stroom aan op een trailer op Lincoln MKS?

Tot slot, om dit artikel af te maken, zullen we je snel laten zien hoe u de elektrische aansluiting van een caravan op uw Lincoln MKS tot stand brengt . Om dit voor elkaar te krijgen, moet u automatisch een van de vorige stappen doorlopen, het is aan u om degene te selecteren die uw model en uw budget betekent. Nadat je dit hebt gedaan, is de laatste stap het kopen van een adapter die van een 7-polige stekker naar een 13-polige stekker gaat, zodat je kunt profiteren van de 12 volt stroom in je caravan. Deze adapters hebben verschillende prijzen, je moet tussen de 15 en 40 euro rekenen. Het enige dat u hoeft te doen, is hem in uw 7-pins stekker te steken.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKS nodig hebt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKS.

Weiterlesen:
Waar vind ik de hoornzekering op Lincoln MKC?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector