Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorstoel neerklappen op de Land Rover Range Rover Evoque?

Misschien bent u de nieuwe bezitter van een Land Rover Range Rover Evoque, heeft u er een uitgeleend of geleasd, misschien kent u nog niet alle hoofdkenmerken van deze auto. Dit is precies het onderwerp van dit artikel, we zullen u helpen om een ​​eenvoudige maar essentiële stap uit te voeren op 3-deurs auto’s om met meer dan 2 passagiers te reizen. Daarom gaan we het je vertellen hoe een voorstoel neer te klappen op een Land Rover Range Rover Evoquedaarvoor gaan we allereerst de verschillende aanpassingen van de voorstoel van uw auto bekijken en, in een tweede stap, de verschillende manieren om de voorbank van een Land Rover Range Rover Evoque neer te klappen..

De verschillende voorstoelverstellingen van een Land Rover Range Rover Evoque

Allereerst beginnen we ons artikel met de verschillende aanpassingen die beschikbaar zijn op de voorstoel van een Land Rover Range Rover Evoque. Of u nu wel of niet een van uw voorstoelen in uw voertuig wilt neerklappen, u moet weten dat u op basis van het model van uw auto en de afwerking toegang hebt tot verschillende opties, hier zijn de meeste instellingen die u kunt hebben op uw Land Rover Range Rover Evoque:

  • Fundamentele en essentiële afstelling voor rijden zonder risico’s te nemen. Met deze afstelling van de voorstoel van uw Land Rover Range Rover Evoque kunt u de afstand tussen de stoel en de pedalen aanpassen aan de grootte van de benen van elke persoon.
  • Deze instelling geeft u een beter zicht op de weg, voor kleine personen verhogen we de stoel meestal en voor lange personen om deze te verlagen.
  • De laatste “klassieke” instelling is tenslotte de stoelhelling, niet te verwarren met de bediening om de stoel van een Land Rover Range Rover Evoque neer te klappen. rijhouding zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: Bij sommige interieurpakketten kunt u zelfs de lendensteun van uw stoel veranderen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Hoe klap je de voorstoel neer van een Land Rover Range Rover Evoque?

Nadat we alle stoelinstellingen hebben bekeken, zullen we u in dit deel helpen klap de voorstoel van uw Land Rover Range Rover Evoque neer. Houd er rekening mee dat het proces niet hetzelfde zal zijn, afhankelijk van het aantal deuren van uw auto. Of u nu een voorstoel wilt neerklappen om een ​​passagier te laten passen op een 3-deurs Land Rover Range Rover Evoque, of dat u deze wilt neerklappen om grote spullen te vervoeren op een 5-deurs Land Rover Range Rover Evoque, het zal niet wees dezelfde techniek, hier zijn de verschillende procedures om het te doen

Klap de voorstoel van een 3-deurs Land Rover Range Rover Evoque neer.

Zoals we u eerder hebben uitgelegd, of het nu gaat om een ​​passagier op de achterbank te krijgen, of om grote voorwerpen te vervoeren, begrip hoe de voorstoel neer te klappen van de Land Rover Range Rover Evoque is belangrijk. Deze procedure is vrij eenvoudig en afhankelijk van het bouwjaar van uw Land Rover Range Rover Evoque kan de hendel om de voorstoel neer te klappen zich op verschillende locaties bevinden, hier zijn de 3 mogelijke locaties voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel zit meestal in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Door op deze hendel te drukken, klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Land Rover Range Rover Evoque volledig naar beneden en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt schuiven. Hierdoor kunt u nog meer ruimte besparen voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Land Rover Range Rover Sport?

De voorstoel neerklappen van een 5-deurs Land Rover Range Rover Evoque

Wat betreft voorstoel neerklappen van een Land Rover Range Rover Evoque 5-deurs, de techniek is niet hetzelfde, want aangezien het niet is ontworpen om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functionaliteit waar we het eerder over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Land Rover Range Rover Evoque is over het algemeen alleen handig als u grote voorwerpen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet je: gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, kan deze de vorm hebben van een knop om te draaien of een hendel om de helling van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg volume heeft en de achterbank van uw Land Rover Range Rover Evoque wilt neerklappen, aarzel dan niet om ons artikel over deze actie te lezen.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector