Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorstoel neerklappen op Lincoln MKC?

Misschien bent u de nieuwe eigenaar van een Lincoln MKC, heeft u er een uitgeleend of heeft u er een gehuurd, misschien kent u nog niet alle bijzonderheden van dit motorvoertuig. Dit is specifiek het onderwerp van de inhoud van dit artikel, we zullen u helpen bij het uitvoeren van een eenvoudige maar nuttige taak op 3-deursauto’s om met meer dan 2 passagiers te reizen. Daarom gaan we het je laten zien hoe een voorstoel op te klappen op een Lincoln MKCdaarvoor gaan we het allereerst hebben over de verschillende afstellingen van de voorstoel van uw motorvoertuig en, in een tweede deel, de verschillende manieren om de voorstoel van een Lincoln MKC op te vouwen..

De verschillende instellingen van de voorstoelconfiguratie van een Lincoln MKC

Om te beginnen beginnen we met de inhoud van ons artikel door de verschillende instellingen op de voorstoel van een Lincoln MKC te beschrijven. In werkelijkheid, ongeacht of u een van uw voorstoelen in uw voertuig wilt neerklappen, moet u weten dat u op basis van het model van uw auto en de pakketten toegang heeft tot verschillende opties, hier zijn de meeste instellingen die u kunt hebben op uw Lincoln MKC:

  • Deze configuratie-instellingen van de voorstoel van uw Lincoln MKC zijn eenvoudig en essentieel om te rijden zonder risico’s te nemen en stellen u in staat om de afstand tussen de stoel en de pedalen te veranderen om aan de lengte van de benen van elke persoon te voldoen.
  • Deze instelling geeft u een beter zicht op de weg, voor kleine bestuurders verhogen we meestal de stoel en voor grote bestuurders om deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste «klassieke» configuratie de hellingshoek van de stoel, niet te verwarren met de bediening om de stoel van een Lincoln MKC in te klappen. Met deze instelling kunt u, afhankelijk van de lengte van uw armen, een ideale rijpositie hebben zonder vermoeiend om bij de bedieningselementen te komen

    .

  • De lendensteun: Bij sommige afwerkingen kunt u bovendien de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning naar beneden te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Knipperlicht probleem Lincoln MKS, wat te doen?

Hoe klap je de voorstoel neer van een Lincoln MKC?

Nadat we alle stoelverstellingen hebben ontdekt, zullen we u nu helpen klap de voorstoel van uw Lincoln MKC neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren in uw auto, de bediening niet hetzelfde zal zijn. Of u nu een voorstoel neer wilt klappen om een ​​passagier op een driedeurs Lincoln MKC te passen, of dat u deze neer wilt klappen om grote voorwerpen op een vijfdeurs Lincoln MKC te vervoeren, het zal hier niet dezelfde procedure zijn zijn de verschillende technieken om het te doen

Klap de voorstoel van een driedeurs Lincoln MKC neer.

Zoals we je eerder vertelden, of het nu is om iemand op de achterbank te krijgen of om grote voorwerpen te dragen, wetende hoe je de voorstoel neerklapt vanaf de Lincoln MKC is nuttig. Deze stap is vrij eenvoudig en afhankelijk van het jaar van uw Lincoln MKC kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plekken zitten, hier zijn de 3 mogelijke plaatsen voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel meestal in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Als u op deze hendel drukt, klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Lincoln MKC volledig naar beneden en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt verplaatsen. Hierdoor kunt u nog meer ruimte besparen voor een gemakkelijke passagier in de achterkant.

Weiterlesen:
Prijs schokdemper vervangen voor Lincoln MKC?

De voorstoel van een 5-deurs Lincoln MKC neerklappen

Wat betreft het klappen van de voorstoel van een Lincoln MKC 5-deurs, de procedure is niet hetzelfde, want aangezien het niet is gemaakt om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functionaliteit waar we het eerder over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Lincoln MKC is over het algemeen alleen handig als u grote voorwerpen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet u gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het jaar van uw auto, kan dit de vorm hebben van een knop om te draaien, of een hendel om de hellingshoek van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg ruimte heeft en de achterbank van uw Lincoln MKC wilt neerklappen, aarzel dan niet om onze artikelinhoud over deze procedure te lezen.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKC in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector