Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorstoel neerklappen op Lincoln MKS?

Als u de nieuwe eigenaar bent van een Lincoln MKS, er een hebt uitgeleend of er een hebt gehuurd, kent u wellicht nog niet alle specificaties van dit motorvoertuig. Dit is specifiek het onderwerp van dit artikel, we zullen u helpen bij het uitvoeren van een eenvoudige maar belangrijke taak op 3-deursauto’s om met meer dan 2 personen te reizen. Daarom gaan we het je leren hoe een voorstoel op te klappen op een Lincoln MKSdaarvoor gaan we allereerst de verschillende configuratie-instellingen van de voorstoel van uw motorvoertuig vergelijken, en in een tweede stap de verschillende manieren om de voorstoel van een Lincoln MKS op te vouwen..

De verschillende voorstoelverstellingen van een Lincoln MKS

Allereerst beginnen we ons artikel met uitleg over de verschillende configuraties die beschikbaar zijn op de voorstoel van een Lincoln MKS. Of u nu een van uw voorstoelen op uw motorvoertuig wilt neerklappen of niet, u moet weten dat u, afhankelijk van het model van uw auto en de afwerking, toegang hebt tot verschillende aanpassingen, hier zijn de meeste instellingen die u vindt u op uw Lincoln MKS:

  • Standaard en essentiële afstelling om te rijden zonder risico’s te nemen, deze configuratie-instellingen van de voorstoel van uw Lincoln MKS stellen u in staat om de afstand van de stoel tot de pedalen te veranderen om de maat van de benen van elke persoon aan te passen.
  • Deze instelling stelt u in staat om een ​​beter zicht op de weg te hebben, voor kleine personen brengen we meestal de stoel omhoog en voor grote personen deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste «klassieke» configuratie de hellingshoek van de stoel, niet te verwarren met de bediening om de stoel van een Lincoln MKS in te klappen. Met deze instelling kunt u, bepaald door de lengte van uw armen, de juiste rijpositie hebben zonder vermoeiend om bij de bedieningselementen te komen

    .

  • De lendensteun: Bij sommige afwerkingen kunt u ook de lendensteun van uw stoel aanpassen door op de rugleuning te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Wanneer de distributieriem op de Lincoln MKC vervangen?

Hoe klap je de voorstoel neer van een Lincoln MKS?

Nadat we alle stoelconfiguraties hebben ontdekt, zullen we u nu helpen klap de voorstoel van uw Lincoln MKS neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren in uw auto, het proces niet hetzelfde zal zijn. Of u nu een voorstoel neer wilt klappen om een ​​passagier op een driedeurs Lincoln MKS te laten passen, of dat u hem neer wilt klappen om omvangrijke dingen op een vijfdeurs Lincoln MKS af te leveren, het zal hier niet dezelfde aanpak zijn zijn de verschillende technieken om het te doen

Klap de voorstoel van een driedeurs Lincoln MKS neer.

Zoals we je al eerder vertelden, of het nu is om een ​​reiziger op de achterbank te krijgen, of om omvangrijke spullen te vervoeren, wetende hoe de voorstoel van de Lincoln MKS kan worden neergeklapt is nuttig. Deze stap is vrij eenvoudig en afhankelijk van het jaar van uw Lincoln MKS kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke locaties voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel meestal in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Als u deze hendel activeert, wordt de voorstoel van uw Lincoln MKS volledig neergeklapt en komt de stoel vrij van de locatie op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt verplaatsen, waardoor u nog meer ruimte kunt besparen voor een gemakkelijke passagier in de achterkant.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik het cabinefilter van mijn Lincoln MKC?

De voorstoel van een 5-deurs Lincoln MKS neerklappen

Wat betreft klap de voorstoel van een Lincoln MKS 5-deurs, het proces is niet vergelijkbaar, want aangezien het niet is ontworpen om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functies waar we het zojuist over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Lincoln MKS is over het algemeen alleen handig als u omvangrijke goederen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet u gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het jaar van uw auto, kan dit de vorm hebben van een knop om te draaien, of een hendel om de hellingshoek van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg volume heeft en de achterbank van uw Lincoln MKS wilt neerklappen, aarzel dan niet om ons artikel over deze manipulatie te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector