Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-persoons Land Rover Range Rover Sport ombouwen tot een 5-persoons?

U bent waarschijnlijk klaar om uw eerste auto te kopen, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet echt voor welk model u moet kiezen. Bij het zoeken naar een tweedehands auto bent u er waarschijnlijk achter gekomen dat de Land Rover Range Rover Sport van «bedrijven» veel goedkoper in aanschaf zijn en een aantrekkelijk aanbod lijkt te zijn. Deze Land Rover Range Rover Sport heeft echter maar 2 zitplaatsen en zal daarom een ​​transformatie nodig hebben om u ervan te laten genieten als een klassieke auto. We gaan het in deze richtlijn zien hoe een Land Rover Range Rover Sport met twee zitplaatsen om te bouwen tot een vijfzitter om dit te bereiken, zullen we eerst een overzicht maken van de belangrijkste te ondernemen acties, dan zullen we zien wat de wijzigingen zijn die aan de auto moeten worden aangebracht, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve stappen die moeten worden genomen genomen om de ombouw van uw Land Rover Range Rover Sport-bedrijf naar een 5-zitter af te ronden.

De belangrijkste stappen om een ​​Land Rover Range Rover Sport 2-zitter om te bouwen tot een 5-zitter

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet volgen als u dat wilt om uw Land Rover Range Rover Sport-bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Voeg de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels toe.
 • Vraag het certificaat van overeenstemming op bij de producent
 • Neem zijn Land Rover Range Rover Sport mee naar de technische controle om de wijzigingen te laten bevestigen
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Breng uw verzekeringsmaatschappij op de hoogte van de wijziging in de auto.
Weiterlesen:
Hoe de achterbank Land Rover Range Rover Evoque verwijderen?

Aanpassingen aan de auto om een ​​Land Rover Range Rover Sport 2-zitter om te bouwen tot een 5-zitter

We zullen daarom beginnen met onze richtlijn voor de transformatie van een Land Rover Range Rover Sport 2-zitter in een 5-zitter met de aanpassingen die rechtstreeks op de auto moeten worden uitgevoerd om deze als Land Rover Range Rover Sport te kunnen vestigen 5-zits.

Zet zijn Land Rover Range Rover Sport zonder hulp om in 5 zitplaatsen

Als u het grootste deel van het proces zelf wilt doen, moet u weten dat het moeilijk zal zijn om te doen. In werkelijkheid maken de producenten de transformatie van het zogenaamde «bedrijf» / commerciële Land Rover Range Rover Sport alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de verklaringen:

 • Je moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een auto-bezoek door een specialist nodig is.
 • Koop een complete set om uw Land Rover Range Rover Sport om te toveren tot een vijfzitter (veiligheidsgordels / stoelen)
 • Zet in de kit volgens de aanhaalnormen (koppel)

Voor al deze factoren is het handiger om een ​​beroep te doen op een erkende reparatiewerkplaats die deze acties zal ondernemen in overeenstemming met de criteria van de fabrikant.

Als u nog steeds zelf de transformatie van uw nieuwe Land Rover Range Rover Sport wilt uitvoeren, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te verkrijgen en te zoeken naar informatie van de fabrikant over het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de ombouw uitvoeren door een specialist

Als u uw Land Rover Range Rover Sport 2-zitter bij een specialist wilt ombouwen tot een 5-zitter, heeft u de minst ingewikkelde resolutie gemaakt. In werkelijkheid heeft hij een veel eenvoudigere toegang tot de onderdelencatalogus en kan hij u het conformiteitscertificaat bezorgen en kunt u de volgende stappen zonder de minste stress uitvoeren.

Weiterlesen:
Hoe verhelp ik een olielek op mijn Land Rover Range Rover Evoque?

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Land Rover Range Rover Sport om te bouwen tot 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben doorlopen bij de transformatie van een Land Rover Range Rover Sport 2-zitter naar een 5-zitter, gaan we nu de administratieve fase aanpakken.

De verschillende stappen die moeten worden uitgevoerd om de Land Rover Range Rover Sport 2 plaatsen als 5 plaatsen te laten goedkeuren

.

Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet volgen om in orde te zijn met de wet om uw Land Rover Range Rover Sport om te bouwen tot 5 zitplaatsen ..:

 • Na de aangebrachte wijzigingen in uw Land Rover Range Rover Sport, heeft u een maand de tijd om de autoregistratie te wijzigen , dus het is belangrijk om alle stappen redelijk snel te volgen.
 • Je moet de auto meenemen om de technische controle te halen , die verplicht is na een wijziging aan een voertuig.
 • Breng de auto naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Land Rover Range Rover Sport li>
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Land Rover Range Rover Sportinto tot 5 plaatsen

Tot slot het laatste deel, om u een idee te geven van de prijs die de doorgang van een Land Rover Range Rover Sport 2 stoelen naar 5 stoelen kan vertegenwoordigen, moet u weten dat een kitstoelen plus installatie u gemiddeld 2500 euro kost bij een dealer tot 3500 euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en het nieuwe auto-kenteken aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Land Rover Range Rover Sport-bedrijf of commercial koopt, of het financieel interessant voor u is.

Als u meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover Sport-categorie.

Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Land Rover Range Rover Evoque
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector