Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Land Rover Discovery te slepen?

Een auto hebben is praktisch, alleen een auto betekent pech… En helaas weten we maar al te goed dat ook de gelukkigen onder ons zelden door de mand vallen. Echter, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech krijgt op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Desalniettemin is een Land Rover Discovery die niet rijdt moeilijk te verplaatsen en is de enige oplossing vaak om hem naar de dichtstbijzijnde monteur te slepen. Op deze inhoudspagina zullen we het je leren hoe een Land Rover Discovery te slepen, de wetten respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de regels die moeten worden gevolgd bij het slepen van een Land Rover Discovery, vervolgens hoe u zelf een Land Rover Discovery kunt slepen, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een Land Rover Discovery wilt trekken

Het is uiteraard mogelijk om uw auto te slepen. Als je er echter op in wilt gaan een Land Rover Discovery slepen u zult enkele protocollen moeten volgen. We presenteren ze hieronder aan u:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, want de snelheid waarmee u uw Land Rover Discovery sleept, kan uzelf en andere automobilisten in gevaar brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet de hele tijd controle over beide auto’s houden, een hoge snelheid stelt u niet in staat om te anticiperen op mogelijke uitdagingen en de gesleepte auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer bij het slepen ervoor te zorgen dat de Land Rover Discovery en de auto die hem trekt goed zijn uitgelijnd, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide auto’s in.
 • Als de gesleepte Land Rover Discovery geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die aan de eerste auto is gekoppeld, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Stuurwiel vergrendeld op mijn Land Rover Discovery Sport, wat kan ik doen?

Zelf een Land Rover Discovery slepen

Nu je het hebt ontdekt de basisprotocollen voor het veilig slepen van een Land Rover Discovery, we zullen u de verschillende manieren presenteren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Land Rover Discovery te slepen, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeluk met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u de trekkend auto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie typen bestaande trekhaken gebruiken om uw Land Rover Discovery te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze met de trekhaak kunt verbinden.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Zorg voor efficiënte signalering op de te slepen Land Rover Discovery.

Dit zijn de beperkingen die u moet volgen als u dat wilt uw Land Rover Discovery slepen. Houd er echter rekening mee dat deze remedie alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurder slepen te voorkomen. Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan om door de volgende sectie te bladeren.

Laat uw Land Rover Discovery slepen door een professional

.

Tot slot, het laatste deel van onze gids, als u niet in staat bent om uw Land Rover Discovery in goede omstandigheden te slepen, blijft het de meest logische methode om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure optie, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u gratis van hun diensten gebruik kunt maken. Dit zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing overeenkomt met de kilometerstand die in uw overeenkomst wordt weergegeven (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de problemen waarmee u wordt geconfronteerd goed door uw verzekeraar worden opgelost.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Land Rover Discovery?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Land Rover Discovery te slepen in goede omstandigheden.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery in de categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector