Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Land Rover Range Rover Evoque openen met een lege batterij?

Hoewel we over het algemeen proberen oplettend te zijn, vergeten we soms het dimlicht of een knipperlicht uit te zetten of de radio aan te laten staan. Helaas, als dit jouw omstandigheid is, kan het zijn dat je ‘s ochtends merkt dat de batterij van je Land Rover Range Rover Evoque bijna leeg is en de centrale vergrendeling niet meer werkt. Normaal gesproken zou je de mogelijkheid moeten hebben om het vrij gemakkelijk te openen met je sleutel, maar dit is niet constant het geval. Vandaag gaan we kijken naar hoe open je een Land Rover Range Rover Evoque met een lege batterij? Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken hoe u de kofferbak van uw auto opent met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en ten slotte hoe u een Land Rover Range Rover Evoque opent met een lege batterij .

Hoe open je de kofferbak van een Land Rover Range Rover Evoque met een lege batterij?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met het openen van uw Land Rover Range Rover Evoque kofferbak met een lege batterij . In feite, als je geen batterij meer hebt, heb je helaas niet de mogelijkheid om de centrale vergrendeling van je auto te gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om je deuren handmatig te openen. In een dergelijk geval is een van de weinige mogelijkheden om toegang te krijgen tot het interieur van uw Land Rover Range Rover Evoque, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit te bereiken, moet u controleren of uw Land Rover Range Rover Evoque vooraf is geladen met het «verborgen» kofferbakslot, sommige afwerkingen en sommige jaren zijn er niet mee ontworpen. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak. Je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot zit waarin je de sleutel kunt steken en draaien. Zodra dit is uitgevoerd, kunt u de kofferbak van uw Land Rover Range Rover Evoque openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw auto en uw motorkap openen . Als u de achterbank van uw Land Rover Range Rover Evoque niet kunt neerklappen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze gids die beschrijft hoe u dit voor elkaar krijgt.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Land Rover Range Rover

Hoe open je de motorkap van een Land Rover Range Rover Evoque met een lege batterij?

Tweede kans open je Land Rover Range Rover Evoque motorkap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw auto, heeft u maar één oplossing om de motorkap van uw Land Rover Range Rover Evoque te openen, u moet, til de auto op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en identificeer de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gelokaliseerd, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Land Rover Range Rover Evoque te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Land Rover Range Rover Evoque met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Land Rover Range Rover Evoque die geen batterij meer heeft . Dit zijn de 3 meest traditionele manieren om te voorkomen dat u een pechdienst hoeft te bellen en geld te besparen.

Open de deur van uw Land Rover Range Rover Evoque met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar om uw Land Rover Range Rover Evoque te openen die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Normaal gesproken heeft u op zijn minst een mechanisch slot op het bestuurdersportier van uw auto, bij sommige stijlen heeft u een tweede aan de passagierszijde. U heeft uw Land Rover Range Rover Evoque waarschijnlijk al gevonden en geprobeerd te openen via deze sloten, maar houd er rekening mee dat sommige sloten iets anders werken. Om de deur van uw Land Rover Range Rover Evoque die geen batterij meer heeft te openen, moet u: draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze handeling als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van deze inhoudspagina.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Probeer de batterij van uw Land Rover Range Rover Evoque op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle Land Rover Range Rover Evoques, in werkelijkheid, om deze techniek te kunnen realiseren, moet u ofwel: toegang hebben tot de kofferbak van uw Land Rover Range Rover Evoque en er een sigarettenaansteker in hebben or hebben de mogelijkheid om kaarsen op uw Land Rover Range Rover Evoque te zetten en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke oplossing u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een andere auto over te brengen.

Breek een ruit van uw Land Rover Range Rover Evoque

Last but not least, maar niet de meest praktische of goedkoopste oplossing, kunt u een raam inslaan om uw Land Rover Range Rover Evoque te openen met een lege batterij. Natuurlijk zal deze oplossing u dwingen om de franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Desalniettemin, denk na over uw verzekering voordat u handelt, en lees uw contract, en kies zorgvuldig het glas dat u wilt breken, want over het algemeen zijn de kleinste ramen duurder en ingewikkelder om te installeren dan de grootste.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector