Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Land Rover Range Rover Evoque te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech… En helaas weten we perfect, ook de gelukkigsten onder ons vallen bijna nooit door de mand. Aan de andere kant, tussen een voertuig dat ‘s ochtends niet start en pech krijgt op de snelweg, zullen de resultaten heel anders zijn. Wat de reden ook is, een Land Rover Range Rover Evoque die niet rijdt, is moeilijk te verplaatsen en het enige antwoord is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde monteur te slepen. Op deze inhoudspagina zullen we beschrijven: hoe een Land Rover Range Rover Evoque te slepen?, de regelgeving respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken naar de regels waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Land Rover Range Rover Evoque, vervolgens hoe u zelf een Land Rover Range Rover Evoque kunt slepen, en ten slotte is de meest verstandige oplossing het huren van een specialist om uw auto te slepen.

De regels waaraan u zich moet houden als u een Land Rover Range Rover Evoque wilt trekken

Het is in werkelijkheid mogelijk om uw auto te slepen. Aan de andere kant, als je er op in wilt gaan een Land Rover Range Rover Evoque slepen u zult zich aan enige regelgeving moeten houden. We presenteren ze hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Land Rover Range Rover Evoque sleept uzelf en andere gebruikers in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet de hele tijd de controle over beide voertuigen houden, een hoge snelheid laat u niet anticiperen op mogelijke uitdagingen en de getrokken auto kan de eerste binnenrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen zeker van te zijn dat de Land Rover Range Rover Evoque en de auto die hem slepen correct zijn uitgelijnd, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide voertuigen in.
 • Als de gesleepte Land Rover Range Rover Evoque geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die bij het eerste voertuig hoort, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Land Rover Range Rover?

Zelf een Land Rover Range Rover Evoque slepen

Nu je het hebt ontdekt de basisregels voor het veilig slepen van een Land Rover Range Rover Evoque, zullen we u de verschillende manieren leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Land Rover Range Rover Evoque te trekken, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en u alleen het risico loopt een incident te hebben. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u het trekkend voertuig te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie typen bestaande trekhaken gebruiken om uw Land Rover Range Rover Evoque te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Verifieer dat je hebt twee sleepringen op de voertuigen, waarmee u ze met de trekhaak kunt verbinden.
 • Controleer of het trekkende voertuig zwaarder is dan het te slepen voertuig.
 • Zorg voor functionele signalering op de te slepen Land Rover Range Rover Evoque.

Dit zijn de protocollen waaraan u zich moet houden als u dat wilt uw Land Rover Range Rover Evoque slepen. Houd er anderzijds rekening mee dat dit alternatief alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen.Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te bekijken.

Laat uw Land Rover Range Rover Evoque slepen door een specialist

.

Tot slot, het laatste deel van ons artikel, als u uw Land Rover Range Rover Evoque niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest rationele oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure oplossing, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten helemaal gratis kunt gebruiken. Hier zijn de details die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met de kilometerstand die in uw overeenkomst is weergegeven (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de complicaties waarmee u worstelt, goed zijn geregeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Range Rover-injectoren te reinigen?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Land Rover Range Rover Evoque te slepen in goede omstandigheden.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector