Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Land Rover Range Rover met twee zitplaatsen ombouwen tot een vijfzitter?

U bent waarschijnlijk klaar om uw eerste auto te kopen, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet precies voor welk model u moet gaan. Terwijl u uw gebruikte auto-onderzoek doet, heeft u zich waarschijnlijk gerealiseerd dat de Land Rover Range Rover van «bedrijven» veel goedkoper in aanschaf zijn en een interessante optie lijkt te zijn. Desalniettemin hebben deze Land Rover Range Rover maar 2 zitplaatsen en zal er dus een ombouw nodig zijn om er als een oldtimer van te kunnen genieten. We gaan zien in deze inhoud hoe een Land Rover Range Rover met twee zitplaatsen om te bouwen tot een vijfzitter om dit te bereiken, zullen we eerst een korte uitleg geven van de belangrijkste stappen die moeten worden ondernomen, vervolgens zullen we zien wat de wijzigingen zijn die aan het voertuig moeten worden aangebracht, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve stappen te nemen om de ombouw van uw Land Rover Range Rover-bedrijf naar een vijfzitter te voltooien.

De belangrijkste stappen om een ​​Land Rover Range Rover 2-zitter om te bouwen tot een 5-zitter

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet volgen als u dat wilt om uw Land Rover Range Rover-bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Zet de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels erin.
 • Vraag het certificaat van overeenstemming op bij de producent
 • Breng zijn Land Rover Range Rover naar de technische controle om de wijzigingen te laten bevestigen
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Informeer uw verzekeringsmaatschappij over de wijziging van de auto.
Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Land Rover Range Rover Evoque ?

Aanpassingen aan de auto om een ​​Land Rover Range Rover 2-zitter om te bouwen tot een 5-zitter

We zullen daarom beginnen met onze inhoud over de transformatie van een Land Rover Range Rover 2-zitter in een 5-zitter met de aanpassingen die rechtstreeks aan het voertuig moeten worden uitgevoerd om het als Land Rover Range Rover 5- te kunnen accepteren. zits.

Zet zijn Land Rover Range Rover zonder hulp om in 5 zitplaatsen

Als u het merendeel van het werk alleen wilt doen, moet u weten dat het een uitdaging zal zijn. In werkelijkheid maken de autobedrijven de transformatie van het zogenaamde «bedrijf» / commerciële Land Rover Range Rover alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de redenen:

 • U moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een bezoek aan het voertuig door een professional vereist is.
 • Koop een complete set om uw Land Rover Range Rover om te toveren tot een vijfzitter (veiligheidsgordels / stoelen)
 • Stel de set op zoals aangegeven door de aanhaalnormen (koppel)

Voor al deze factoren is het minder moeilijk om een ​​erkende automonteur te vragen die deze handelingen zal uitvoeren in overeenstemming met de specificaties van de fabrikant.

Als u nog steeds zelf de transformatie van uw nieuwe Land Rover Range Rover wilt uitvoeren, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te krijgen en te zoeken naar informatie van de fabrikant met betrekking tot het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de conversie uitvoeren door een professional

Als u uw Land Rover Range Rover 2-zitter bij een professional wilt ombouwen tot een 5-zitter, heeft u de eenvoudigste beslissing genomen. Vanzelfsprekend heeft hij een veel eenvoudigere toegang tot de onderdelencatalogus en kan hij u het conformiteitscertificaat bezorgen en u de volgende stappen laten uitvoeren zonder de minste druk.

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen?

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Land Rover Range Rover om te bouwen tot 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben gezien bij de transformatie van een Land Rover Range Rover 2-zitter naar een 5-zitter, gaan we nu het administratieve podium op.

De verschillende stappen die moeten worden uitgevoerd om de Land Rover Range Rover 2 plaatsen als 5 plaatsen te laten goedkeuren

.

U leert hieronder de verschillende stappen die u moet volgen om in orde te zijn met de wet om uw Land Rover Range Rover om te bouwen tot 5 zitplaatsen ..:

 • Na de aangebrachte wijzigingen in uw Land Rover Range Rover, heeft u een maand de tijd om de autoregistratie te wijzigen , dus het is van vitaal belang om zo snel mogelijk alle stappen te volgen.
 • Je moet het voertuig meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng het voertuig naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Land Rover Range Rover li>
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Land Rover Range Rover in 5 plaatsen

Tot slot het laatste deel, om u een goed idee te geven van de prijs die de doorgang van een Land Rover Range Rover 2 stoelen naar 5 stoelen kan vertegenwoordigen, moet u weten dat een kitstoelen plus installatie u gemiddeld 2500 euro kost bij een dealer tot 3500 euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en het nieuwe auto-kenteken aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Land Rover Range Rover-bedrijf of commercial koopt, of het financieel interessant voor u is.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Land Rover Range Rover Evoque

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector