Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Land Rover Discovery te repareren?

In dit artikel gaan we een probleem behandelen dat voor de meesten van jullie misschien triviaal lijkt, maar dat veel autobezitters is overkomen! In feite gaan we ons concentreren op de van een sleutel die op uw Land Rover Discovery is vergrendeld, en waar te beginnen als u zich in deze positie bevindt? Of hij nu niet meer in de cilinder wil passen of je kunt hem niet meer draaien, we zullen proberen je te helpen de oorzaak van dit probleem te vinden en je de oplossing te bieden. Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar als je niet alle auto’s grondig kent, kan het verontrustend zijn om voor een vergrendelde sleutel te staan. Lees deze richtlijn voordat u erover nadenkt een nieuwe sleutel te kopen of te laten reviseren. In deze inhoud zullen we allereerst proberen te beschrijven waarom de sleutel vast komt te zitten in uw Land Rover Discovery cilinder, en ten tweede hoe u de sleutel van uw Land Rover Discovery kunt ontgrendelen.

Waarom zit mijn sleutel op slot in mijn Land Rover Discovery?

Wat kan er zijn gebeurd dat uw autosleutel in de cilinder van uw Land Rover Discovery is geblokkeerd? In dit deel proberen we je te leren waarom je sleutel vast kan komen te zitten. Er zijn veel verklaringen die ervoor kunnen zorgen dat de sleutel van uw auto op slot gaat.

  • Er heeft zich wat vuil op verzameld, die ervoor kan zorgen dat de sleutel vast komt te zitten in het tandwiel van de cilinder. Het kan voorkomen dat het gemakkelijk de cilinder binnendringt, of het kan het in de cilinder blokkeren.
  • Een kapotte of beschadigde sleutel, als uw sleutel gebarsten, verbogen of beschadigd is, zal het moeilijk zijn om de afdruk in de loop van uw Land Rover Discovery te evenaren.
  • Een stuurwielkast geactiveerd, waardoor uw sleutel niet kan draaien en dus uw Land Rover Discovery start.
  • Ten slotte kan het zijn dat als je een automatische versnellingsbak hebt, je de D-stand hebt ingeschakeld en dat dit voorkomt dat de sleutel van je auto goed draait in de loop.
Weiterlesen:
Land Rover Discovery touchscreen werkt niet

Al deze verklaringen kunnen een externe of interne blokkering van de sleutel van uw Land Rover Discovery, dus vergeet niet al deze factoren te onderzoeken om te weten met welke problemen u worstelt.

Hoe ontgrendel ik de sleutel van mijn Land Rover Discovery

.

Laten we tot slot verder gaan met het praktische gedeelte waarmee u de sleutel van uw Land Rover Discovery kunt ontgrendelen. Nu u de oorzaak van de blokkering van uw sleutel heeft kunnen achterhalen, gaan we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen. We zullen de verschillende zorgen opnemen en u de bijbehorende antwoorden geven:

  • Vuil dat de sleutel van uw Land Rover Discovery blokkeert: Als jij sleutel zit vast in de cilinder, gebruik een moersleutel verwijderaar en verplaats de sleutel (zonder al te veel kracht) in verschillende richtingen om te proberen het te ontgrendelen. Als het er niet meer in wil, moet je het zorgvuldig inspecteren en eventueel vuil verwijderen. Als u denkt dat er vuil in de cilinder of schakelaar zit, beweeg de sleutel dan heen en weer om te proberen het vuil eruit te krijgen.
  • De sleutel van mijn Land Rover Discovery draait niet meer en mijn stuur zit op slot: In dit soort gevallen is het uw antidiefstalapparaat dat is geactiveerd, u moet tegelijkertijd aan uw stuur en uw sleutel draaien om het te ontgrendelen, bekijk deze volledige tutorial over het stuur vergrendeld op Land Rover Discovery om de volledige procedure te hebben.
  • Kapotte, beschadigde of verdraaide sleutel: Dit is de meest vervelende omstandigheid, als het alleen gedraaid is, kun je proberen het met een voorhamer recht te trekken op een plat oppervlak, als het beschadigd is, zul je helaas het duplicaat moeten gebruiken of een nieuw exemplaar van de sleutel van je land moeten kopen Rover ontdekking. Als het beschadigd is en u geen duplicaat heeft, moet u de code «VIN» krijgen en naar uw autodealer gaan om een ​​kopie van uw sleutel te verkrijgen. Anders laatste antwoord, cilinder vervangen en een nieuwe sleutel krijgen.
  • Sleutel op slot in mijn automatische Land Rover Discovery: In dit soort gevallen hoeft u alleen maar ga door neutraal om je sleutel uit de cilinder te ontgrendelen.
Weiterlesen:
Stationaire trillingen Land Rover Discovery, wat te doen?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector