Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een versnellingsbaklek op Land Rover Discovery oplossen?

Op deze pagina zullen we proberen u te helpen een probleem op te lossen dat vervelend kan zijn, en als het niet op tijd wordt beheerd, een financieel verlies kan worden. In feite is het opsporen van een lek in uw voertuig bijna nooit geruststellend, en het is nog minder geruststellend wanneer het een versnellingsbak lek op uw Land Rover Discovery . Vandaag gaan we u helpen te bevestigen dat het inderdaad een versnellingsbaklek is, dan, hoe u een versnellingsbak- of transmissielek repareert, dan enkele preventiesuggesties geven en u ten slotte een indicatie geven van de prijs van de versnellingsbak van een Land Rover Discovery.

Versnellingsbak lek op Land Rover Discovery, bron en manifestatie

Als je een olievlek op de grond hebt gevonden, moet je valideren dat dit lek inderdaad wordt veroorzaakt door de versnellingsbak van je Land Rover Discovery. Om dit te bereiken, moet u onder uw voertuig gaan en het olielek volgen. Als het transmissieolie is, moet dit worden veroorzaakt door uw versnellingsbakcarter of een aangrenzende kamer. Eenmaal bevestigd, zijn hier de mogelijke bronnen van dit transmissielek:

 • Een versnellingsbakdop: als deze niet goed is vastgeschroefd …
 • Defecte koppelomvormer: alleen aanwezig op automatische versnellingsbakken.
 • Vanaf het transmissie-oliecarter: In het geval dat het gebarsten of beschadigd is
 • Een van uw zegels is beschadigd

Hoe een versnellingsbaklek op Land Rover Discovery oplossen?

Nadat we de verschillende bronnen van een versnellingsbak- of transmissieolielek op uw Land Rover Discovery hebben ontdekt, zullen we proberen u te beschrijven wat uw opties zijn om dit olielek te repareren. Houd er rekening mee dat u in ieder geval, nadat u een lek heeft vastgesteld, naar een monteur moet gaan om de exacte oorzaak van het lek te bepalen, in elk ander geval kan uw versnellingsbak onherstelbaar beschadigd zijn. Desalniettemin, hier is hoe de service van de monteur en de oplossingen die u worden aangeboden:

 • Om de lekkage te bepalen, zal de automonteur heel vaak uw versnellingsbak uit elkaar moeten halen, wat hoge arbeidskosten met zich meebrengt.
 • Als je geluk hebt en het is maar een pakking, zal je automonteur het vervangen en de versnellingsbak van je Land Rover Discovery weer in elkaar zetten, in elk ander geval moet je vervang de hele versnellingsbak

  .

 • Eindelijk is het voor de doe-het-zelvers mogelijk om een ​​afdichtingskit te gebruiken die gewoon krachtig is in het geval van kleine lekken, deze kit is ongeveer 40 euro waard
Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Land Rover Discovery Sport-sleutelkaart vervangen?

.

Preventie: Hoe voorkom je lekkage van de versnellingsbak op je Land Rover Discovery?

Er zijn niet veel alternatieven voor voorkom lekkage van de versnellingsbak op uw Land Rover Discovery , toch zijn hier de drie meest effectieve:

 • Frequente olieverversingen op uw versnellingsbakdek.
 • Tap je versnellingsbak af en doe er nieuwe olie in. Als je alles wilt weten over deze manipulatie, ga dan door onze inhoudspagina over dit onderwerp.
 • Gebruik een specifiek additief voor het onderhoud van versnellingsbakafdichtingen, deze additieven zullen de flexibiliteit herstellen en het mogelijk maken om matige lekken te dichten, u zult er enkele ontdekken voor een paar dozijn euro bij Oscaro.

.

Prijs van een Land Rover Discovery versnellingsbak

Als laatste willen we u een indicatie geven van de kosten voor het vervangen van de versnellingsbak van een Land Rover Discovery. Zoals je hebt begrepen, leiden versnellingsbakproblemen vaak tot een hele vervanging van dit onderdeel. Het is lastig om u een exacte prijs te geven omdat op basis van de monteur de arbeid sterk kan variëren en op basis van uw motor het onderdeel ook een andere prijs zal hebben, desalniettemin schatten we dat de reparatie, inclusief arbeid kost je tussen de 800 en 2000 euro wetende dat het onderdeel alleen al tussen de 400 en 1000 euro kost.

Als u meer informatie over de Land Rover Discovery wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector