Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een versnellingsbaklek op Land Rover Range Rover Evoque op te lossen?

In dit artikel zullen we proberen u te helpen een probleem op te lossen dat vervelend kan zijn en, als het niet op tijd wordt opgelost, een financiële last kan worden. In feite is het herkennen van een lek in uw auto nooit geruststellend, en het is nog minder geruststellend wanneer het een versnellingsbak lek op uw Land Rover Range Rover Evoque . In dit artikel gaan we u helpen ervoor te zorgen dat het duidelijk een versnellingsbaklek is, vervolgens hoe u een versnellingsbak- of transmissielek kunt repareren, u enkele preventietips geven en u ten slotte een indicatie van de prijs geven van de versnellingsbak van een Land Rover Range Rover Evoque.

Versnellingsbak lek op Land Rover Range Rover Evoque, oorsprong en symptoom

Als je een olievlek op de grond hebt gevonden, moet je bevestigen dat dit lek duidelijk afkomstig is van de versnellingsbak van je Land Rover Range Rover Evoque. Om dit te bereiken, moet u onder uw voertuig gaan en het olielek volgen. Als het transmissieolie is, moet deze afkomstig zijn van uw versnellingsbakcarter of een aangrenzende ruimte. Eenmaal geverifieerd, zijn hier de mogelijke bronnen van dit transmissielek:

 • Een versnellingsbakdop: als deze niet goed is vastgeschroefd …
 • Defecte koppelomvormer: net uitgerust op automatische versnellingsbakken.
 • Vanaf het transmissie-oliecarter: In het geval het gebarsten of beschadigd is
 • Een van uw zegels is beschadigd

Hoe een versnellingsbaklek op Land Rover Range Rover Evoque repareren?

Nadat we de verschillende bronnen van een versnellingsbak- of transmissieolielek op uw Land Rover Range Rover Evoque hebben ontdekt, zullen we proberen u uit te leggen wat uw mogelijkheden zijn om dit olielek te verhelpen. Houd er rekening mee dat u, ongeacht de reden, naar een garage moet gaan om de exacte oorzaak van het lek te bepalen, anders kan uw versnellingsbak onherstelbaar beschadigd raken. Desalniettemin, hier is hoe de service van de garage en de oplossingen die u worden aangeboden:

 • Om de lekkage te bepalen, zal de monteur vaak uw versnellingsbak uit elkaar moeten halen, wat hoge arbeidskosten met zich meebrengt.
 • Als je geluk hebt en het is maar een pakking, zal je monteur het vervangen en de versnellingsbak van je Land Rover Range Rover Evoque weer in elkaar zetten, anders moet je vervang de hele versnellingsbak

  .

 • Ten slotte is het voor de doe-het-zelvers mogelijk om een ​​afdichtingskit te gebruiken die alleen effectief is in het geval van kleine lekken, deze kit is ongeveer 40 euro waard
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Land Rover Range Rover Evoque

.

Preventie: Hoe voorkom je lekkage van de versnellingsbak op je Land Rover Range Rover Evoque?

Er zijn niet veel oplossingen voor voorkom lekkage van de versnellingsbak op uw Land Rover Range Rover Evoque , toch zijn hier de drie meest effectieve:

 • Regelmatig olie verversen op uw versnellingsbakdek.
 • Tap je versnellingsbak af en doe er nieuwe olie in. Als je alles wilt weten over deze actie, ga dan door onze inhoudspagina over dit onderwerp.
 • Gebruik een specifiek additief voor het onderhoud van versnellingsbakafdichtingen, deze additieven zullen de flexibiliteit herstellen en het mogelijk maken om gematigde lekken te dichten, u ontdekt er enkele voor een paar dozijn euro bij Oscaro.

.

Prijs van een Land Rover Range Rover Evoque versnellingsbak

Tot slot willen we u graag een indicatie geven hoeveel het kost om de versnellingsbak van een Land Rover Range Rover Evoque te vervangen. Zoals je hebt begrepen, leiden versnellingsbakproblemen vaak tot een hele vervanging van dit onderdeel. Het is lastig om u een exacte prijs te geven, omdat afhankelijk van het garagegebied de arbeid behoorlijk kan variëren en afhankelijk van uw motor zal het onderdeel ook een andere prijs hebben, niettemin schatten we dat de reparatie, inclusief arbeid kost je tussen de 800 en 2000 euro wetende dat het onderdeel alleen al tussen de 400 en 1000 euro kost.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector