Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe handrem op Lincoln MKC afstellen?

De handrem van uw auto is eigenlijk een verplichte beveiligingsfunctie volgens de snelwegcode, in feite is dit bedoeld om uw Lincoln MKC te beëindigen, zelfs op een lichte helling. Het moet onafhankelijk zijn van de belangrijkste rembedieningen. Het kan zijn dat na verloop van tijd het draadsysteem van de handrem ontspant en je de technische controle niet echt passeert of dat je voelt dat het je auto niet meer blokkeert. Om deze zorgen weg te nemen, zullen we kijken hoe u de handrem op uw Lincoln MKC aanpast . Om dit te bereiken, zullen we eerst de afstelling van de handrem op Lincoln MKC , in dat geval, in een tweede stap, hoe een automatische handrem moet worden afgesteld, en vervolgens de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Een handmatige handrem afstellen op Lincoln MKC?

Dus we beginnen ons artikel met de handremverstelling van een Lincoln MKC in de handmatige versie. Dit type versie presteert op een eenvoudige manier met een systeem van draad en schroeven waarmee u de spanning van het apparaat kunt regelen en daardoor de slag van de hendel van uw handrem kunt wijzigen. Om ernaar te handelen, moet u op dit soort schroeven in actie komen verleng de handremkabel van uw Lincoln MKC . In ieder geval moet u, alvorens de handrem af te stellen, controleren of uw achterwielen tijdens het afstellen zeker niet geblokkeerd zijn. Zorg ervoor dat u onder het gedetailleerde proces vindt om dit soort interventie uit te voeren:

  • Met het niveau van uw handrem verwijdert u de plastic console die deze beschermt met behulp van de torx-schroeven en -clips.
  • Als je klaar bent, zou je een valluik in je handrem moeten vinden, open het om het schroef- en draadsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een sleutel, zodat u de kabelspanning kunt vervangen.
  • Draai nu de borgmoeren aan beide kanten vast, zorg ervoor dat u de vergelijkbare veranderingen aan beide kanten maakt om een ​​uitgebalanceerde rem vast te houden, en controleer of de handremhendel van uw Lincoln MKC een slag heeft van ongeveer 3 inkepingen.
  • Draai de borgmoeren vast en test de vergrendeling van de velgen van uw auto, als het goed is kunt u de set weer in elkaar zetten, draai anders de bevestigingsschroeven weer vast tot u een optimale instelling krijgt
Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Lincoln MKS, wat moet ik doen?

.

Als u geen toegang heeft tot de handremklep van uw Lincoln MKC, zal de afstelling waarschijnlijk precies hetzelfde zijn, maar u zult het zeker doen door onder uw auto door te gaan op het niveau van uw handremhendel. Zorg ervoor dat uw auto op de standaard staat voordat u actie onderneemt.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn eigen Lincoln MKC af?

Tweede systeem van handremverstelling in Lincoln MKC , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, die op de remtrommels of misschien remklauwen wordt gedaan, en is ontworpen om zich automatisch aan te passen aan de slijtage van uw remschoenen of remblokken. Het kan zijn dat als u snel remblokken moet aanschaffen, uw handrem kracht verliest, hieronder staan ​​de stappen die u moet nemen om te onderzoeken of de spanning van uw handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet direct kan worden gewijzigd omdat deze zich moet aanpassen aan de onderzijde van de remblokken of schoenen van uw Lincoln MKC.
  • U kunt nu zelfs onderzoeken of het systeem effectief werkt door simpelweg de auto op de standaard te zetten en door onder de auto te rijden te controleren of de remblokken nog in goede staat verkeren.
  • Voor trommelremmen is het noodzakelijk om de banden uit elkaar te halen om uw schoenen te onderzoeken, wij raden u allemaal aan om het door een specialist te laten doen.
  • Zorg ervoor dat je je remblokken vervangt als dat nodig is.

Wat zijn de kosten van het afstellen van de handrem van Lincoln MKC door een specialist?

Ten slotte, als u zich niet op uw gemak voelt bij deze procedure, vooral omdat het een beveiligingselement van uw auto betreft, namelijk de afstelling van de handrem van uw Lincoln MKC , adviseren wij u om naar een monteur te gaan die uw handrem kan afstellen voor de ongeveer vijftig euro . Als je problemen hebt met trillingen bij het remmen op Lincoln MKC, aarzel dan niet om ons artikel te raadplegen dat met dit probleem werkt.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lincoln MKS vervangen?

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector