Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het remvloeistofpeil op de Land Rover Discovery Sport controleren?

Onder de kleine onderhoudswerkzaamheden die u regelmatig aan uw auto moet doen, om het remvloeistofpeil van uw Land Rover Discovery Sport te vullen is een van de meest klassiekers. Hoewel dit werk eenvoudig uit te voeren is, proberen sommigen van u vrijwel zeker te achterhalen waarom u het remvloeistofpeil op uw auto moet doen? En anderen vragen zich af hoe u het remvloeistofpeil op uw Land Rover Discovery Sport kunt doen? We zullen deze vragen nu beantwoorden.

Voordeel is dat de remvloeistof altijd op peil is in uw Land Rover Discovery Sport

Dus beginnen we met ons artikel het belang van kijken naar het remvloeistofpeil op een Land Rover Discovery Sport. Deze vloeistof speelt een cruciale rol in uw auto, breng de remkracht over op de wielen en stop zo uw voertuig. Aan de andere kant is het mogelijk dat u na verloop van tijd op de normale manier remvloeistof verliest (zonder lekkage). Het is dus erg belangrijk om het remvloeistofpeil van uw Land Rover Discovery Sport te controleren regelmatig (bijvoorbeeld om de 10,000 km). Het is ook gunstig om het systeem elke 50,000 km door te spoelen, omdat de remvloeistof na verloop van tijd zijn eigenschappen zal verliezen. Deze procedure is bijzonder eenvoudig en vereist geen geweldige ervaring met mechanica, dus het is gemakkelijk voor alle Land Rover Discovery Sport-bezitters om het zelf te doen. Als het remlicht op het dashboard van uw Land Rover Discovery Sport niet overeenkomt met een gebrek aan remvloeistof, aarzel dan niet om ons artikel te lezen voor meer informatie. Aan de andere kant zijn er enkele voorzorgsmaatregelen en regels die we moeten volgen die we in het volgende deel van dit artikel zullen bekijken.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Land Rover Discovery

Hoe de remvloeistof van een Land Rover Discovery Sport bijvullen

Dus nu zullen we het je laten zien hoe u het remvloeistofpeil doet op een Land Rover Discovery Sport. Houd er rekening mee dat dit heel eenvoudig te bereiken is. Aan de andere kant moet u controleren welke remvloeistof voor u de juiste is tussen DOT 3, DOT 4 en DOT 5. De meeste voertuigen gebruiken DOT 3 of DOT 4. U vindt deze informatie in de gebruikershandleiding van uw Land Rover Discovery Sport. Dit zijn de stappen die u moet volgen om uw niveau te halen:

  • Open uw motorkap en zoek uw remvloeistofreservoir, het is heel gemakkelijk te vinden, het is over het algemeen gemaakt van witachtig / transparant plastic, het bevindt zich boven de hoofdcilinder (metalen onderdeel) en heeft een gele dop.
  • Eenmaal geïdentificeerd, bladert u aandachtig door de instructies op de dop om geen fouten te maken tijdens de procedure, we raden u aan de dop en de tank te reinigen voordat u deze opent. U kunt nu de zijkant van de tank bekijken en de markeringen «Min» en «Max» op de zijkant van de tank observeren, die u het bereik geven waarin het niveau zou moeten zijn.
  • Als het peil voldoende is, raak dan niets aan, of als u zich in de buurt van of onder de lage markering bevindt, open dan de dop en vul deze voorzichtig met remvloeistof die geschikt is voor uw Land Rover Discovery Sport tot de markering “Max”.
  • Als het peil onder het “Min” -teken was voordat u het remvloeistofpeil in uw Land Rover Discovery Sport onderzocht, controleer dan het peil binnen een paar dagen / weken om er zeker van te zijn dat u geen lek in het remsysteem heeft.
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Land Rover Discovery Sport, wat te doen?

.

Dat is alles, u beschikt nu over alle informatie die u nodig hebt om het remvloeistofpeil van uw Land Rover Discovery Sport veilig bij te vullen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector