Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het remvloeistofpeil op de Lexus IS controleren?

Onder de kleine onderhoudswerkzaamheden die u regelmatig aan uw auto moet uitvoeren, om het remvloeistofniveau van uw Lexus IS te vullen is een van de meest klassiekers. Hoewel deze handeling heel gemakkelijk te doen is, proberen sommigen van u erachter te komen waarom u het remvloeistofniveau in uw auto moet doen? En anderen zijn bezorgd over hoe u het remvloeistofniveau op uw Lexus IS kunt doen? We zullen deze vragen nu beantwoorden.

Voordeel is dat de remvloeistof altijd op peil is in uw Lexus IS

Dus beginnen we onze richtlijn met het belang van kijken naar het remvloeistofpeil op een Lexus IS. Deze vloeistof speelt een grote rol in uw auto, breng de remkracht over op de wielen en stop zo uw voertuig. Aan de andere kant is het mogelijk dat u na een tijdje remvloeistof verliest zonder een specifiek lek (zonder enige lekkage). Het is dus absoluut noodzakelijk om het remvloeistofniveau van uw Lexus IS te verifiëren vaak (bijvoorbeeld om de 10,000 km). Het is ook gunstig om het systeem elke 50,000 km door te spoelen, omdat de remvloeistof na verloop van tijd zijn eigenschappen verliest. Deze handeling is bijzonder eenvoudig en vereist geen verbazingwekkende kennis van mechanica, dus het is gemakkelijk voor alle Lexus IS-bezitters om het zelf te doen. Als het remlicht op het dashboard van uw Lexus IS niet overeenkomt met een gebrek aan remvloeistof, aarzel dan niet om onze richtlijn te raadplegen voor meer informatie. Aan de andere kant zijn er enkele maatregelen en regels die we moeten volgen die we zullen opmerken in het komende deel van deze richtlijn.

Weiterlesen:
Waar is starter op Lexus IS?

Hoe de remvloeistof van een Lexus IS vullen

Dus nu zullen we je leren hoe het remvloeistofpeil te doen op een Lexus IS. Houd er rekening mee dat dit heel eenvoudig is om te voltooien. Aan de andere kant moet u controleren welke remvloeistof voor u geschikt is tussen DOT 3, DOT 4 en DOT 5. De meeste voertuigen gebruiken DOT 3 of DOT 4. U vindt deze informatie in de gebruikershandleiding van uw Lexus IS. Dit zijn de stappen die je moet volgen om je niveau te halen:

  • Open uw motorkap en vind uw remvloeistofreservoir, het is heel gemakkelijk te plaatsen, het is meestal gemaakt van witachtig / transparant plastic, het zit bovenop de hoofdcilinder (metalen onderdeel) en heeft een gele dop.
  • Eenmaal gevonden, bladert u aandachtig door de instructies op de dop om geen fouten te maken tijdens de operatie, we raden u aan de dop en de tank te reinigen voordat u deze opent. U kunt nu de zijkant van de tank bekijken en de «Min» en «Max» -markeringen op de zijkant van de tank bekijken, die u het bereik geven waarin het niveau zou moeten zijn.
  • Als het peil voldoende is, raak dan niets aan, of als u zich dichtbij of onder de lage markering bevindt, open dan de dop en vul deze voorzichtig met de remvloeistof die geschikt is voor uw Lexus IS tot aan de markering «Max».
  • Als het peil onder de «Min» -markering was voordat u het remvloeistofpeil in uw Lexus IS onderzocht, controleer dan het peil binnen een paar dagen / weken om er zeker van te zijn dat u geen lek in het remsysteem heeft.
Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Lexus IS?

.

Dat is alles, u beschikt nu over alle informatie die u nodig hebt om het remvloeistofpeil van uw Lexus IS correct te vullen.

Als u meer tutorials over de Lexus IS wenst, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector