Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het remvloeistofpeil op Land Rover Discovery controleren?

Onder de kleine onderhoudswerkzaamheden die u regelmatig aan uw auto moet doen, om het remvloeistofpeil van uw Land Rover Discovery bij te vullen is een van de meest klassiekers. Desalniettemin is dit werk heel eenvoudig te voltooien, sommigen van jullie vragen zich waarschijnlijk af waarom het remvloeistofpeil van uw auto moet worden gecontroleerd? En anderen vragen zich af hoe u het remvloeistofpeil op uw Land Rover Discovery moet regelen? Deze vragen gaan we nu beantwoorden.

Voordeel om altijd het remvloeistofpeil in uw Land Rover Discovery te hebben

Dus we beginnen onze inhoudspagina met het voordeel van het controleren van het remvloeistofpeil op een Land Rover Discovery. Deze vloeistof speelt een belangrijke rol in uw auto, breng de remkracht over op de wielen en stop zo uw auto. Aan de andere kant is het mogelijk dat u na verloop van tijd op de normale manier remvloeistof verliest (zonder lekkage). Het is dus fundamenteel om het remvloeistofpeil van uw Land Rover Discovery te controleren vaak (bijvoorbeeld om de 10,000 km). Het is ook aan te raden om het systeem elke 50,000 km door te spoelen omdat de remvloeistof na verloop van tijd zijn eigenschappen verliest. Dit proces is bijzonder eenvoudig en vereist geen geavanceerde expertise van mechanica, dus het is gemakkelijk voor alle Land Rover Discovery-bezitters om het zelf te doen. Als het remlicht op het dashboard van uw Land Rover Discovery niet overeenkomt met een gebrek aan remvloeistof, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te lezen voor details. Aan de andere kant zijn er enkele veiligheidsmaatregelen en regels die we moeten volgen die we zullen zien in het komende deel van deze inhoudspagina.

Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning op een Land Rover Discovery aan?

Hoe de remvloeistof van een Land Rover Discovery bij te vullen?

Dus nu zullen we je leren hoe het remvloeistofpeil op een Land Rover Discovery te doen?. Houd er rekening mee dat dit erg eenvoudig is om in te vullen. Aan de andere kant moet u controleren welke remvloeistof voor u de juiste is tussen DOT 3, DOT 4 en DOT 5. De meeste auto’s gebruiken DOT 3 of DOT 4. U vindt deze informatie in de gebruikershandleiding van uw Landrover ontdekking. Nu zijn hier de stappen die u moet volgen om uw niveau te maken:

  • Open je motorkap en plaats je remvloeistofreservoir, het is heel gemakkelijk te vinden, het is in de meeste gevallen gemaakt van witachtig/transparant plastic, het bevindt zich bovenop de hoofdcilinder (metalen deel) en heeft een gele dop.
  • Eenmaal ontdekt, bladert u aandachtig door de instructies op de dop om geen problemen te veroorzaken tijdens het proces. We raden u aan de dop en de tank schoon te maken voordat u deze opent. Je kunt nu naar de zijkant van de tank kijken en de «Min» en «Max» markeringen aan de zijkant van de tank bekijken, die je het bereik geven waarin het niveau zou moeten zijn.
  • Als het peil voldoende is, raak dan niets aan, of als u zich in de buurt van of onder de lage markering bevindt, opent u de dop en vult u deze voorzichtig met de remvloeistof die geschikt is voor uw Land Rover Discovery tot de markering «Max».
  • Als het peil onder de «Min»-markering stond voordat u het remvloeistofpeil in uw Land Rover Discovery controleerde, controleer dan het peil binnen een paar dagen/weken om er zeker van te zijn dat u geen lekkage in het remsysteem heeft
Weiterlesen:
Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp van mijn Land Rover Discovery Sport vervangen?

.

Dat is alles, u heeft nu alle informatie die u nodig heeft om het remvloeistofpeil van uw Land Rover Discovery veilig te vullen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery in de categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector