Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op de Land Rover Range Rover uitschakelen?

Voor sommige personen is het gebruik van een veiligheidsgordel niet vereist, de waarheid is dat sommige Land Rover Range Rover-eigenaren hun auto alleen op privéterrein en bij lage snelheden gebruiken. Desalniettemin willen sommige andere chauffeurs de veiligheidsgordel niet gebruiken, hoewel ze daarmee andere chauffeurs niet in gevaar brengen — het is tegen de wet. We zullen het u echter, alleen voor de eerste categorie wners, laten zien schakel het riemalarm van uw Land Rover Range Rover uit, zodat u kunt rijden zonder uw riem te dragen. Om dit uit te voeren, o start, zullen we u wat informatie geven om te weten voordat u naar een dergelijke operatie kijkt, en ten tweede zullen we u laten zien hoe u de riemwaarschuwing van uw Land Rover Range Rover / Strong> uitschakelt.

Wat informatie die u moet weten voordat u het riemalarm van uw Land Rover Range Rover wilt uitschakelen

Zoals we u in de inleiding van dit document vertelden, denken het uitschakelen van de riemwaarschuwing van uw Land Rover Range Rover is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om u eraan te herinneren om uw riem vast te maken, in overeenstemming te zijn met de wet en geen onnodige risico’s te nemen. Desalniettemin, als u echt de voorkeur geeft aan deze stap, moet u wat informatie weten die u aan het denken kan zetten voordat u handelt, hier zijn ze:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard eraan te denken dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen crimineel is.
  • Uw Land Rover Range Rover wordt geleverd met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet draagt, in geval van een ongeval uw airbag kan gevaarlijker zijn dan beschermend
  • Een beveiligingsonderdeel zijn, de riemalarm pieper van uw Land Rover Range Rover moet functioneel zijn , het is verbonden met airbagdetectoren, vooral de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees echt voorzichtig tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Land Rover Range Rover

.

Hoe schakel ik het riemalarm op mijn Land Rover Range Rover uit?

Na het doornemen van de verschillende info om rekening mee te houden alvorens te overwegen de gordelwaarschuwing van een Land Rover Range Rover uitschakelen, zullen we uitleggen hoe u deze actie uitvoert.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Land Rover Range Rover uit te schakelen

.

Het eerste en eenvoudigste alternatief dat voor u beschikbaar is, is uzelf uit te rusten met een verlengstuk voor de gordelsluiting om het gordelalarm op uw Land Rover Range Rover uit te schakelen. Het bijzondere van dit onderdeel is dat u uw riem ondanks alles kunt gebruiken. In feite is het een riemgesp met een clip aan het bovenste gedeelte om aan uw riemgesp te passen. Het is echter absoluut noodzakelijk om te weten dat dit product moet voldoen aan de specificaties van de fabrikant, zodat het in geval van een ongeval even bestendig is als uw originele riemgesp. Daarom is het voor u beter om deze gordelslotverlenging voor Land Rover Range Rover aan te schaffen bij een auto-onderdelendealer. Met deze extensie kunt u kiezen of u uw riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging vind je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om uw Land Rover Range Rover riemalarm uit te schakelen

.

Deze aanpak beperkt zich alleen tot bestuurders die helemaal geen autogordel willen omdoen en daarom niet meer willen hoor de riem alarm piepen van hun Land Rover Range Rover. U wordt hierdoor vogelvrij verklaard en bij politiecontrole riskeert u een boete van honderden euro’s en weinig punten op uw rijbewijs. We raden u dus aan om dit te doen, alleen als u uw auto op een privéterrein gebruikt. De theorie is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp aanschaffen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem simuleert en daarom de piep niet activeert ervan. Pas op om de breedte van uw gesp en de inkeping te evalueren om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de riemhouder van uw Land Rover Range Rover. Door online te gaan, vindt u gespen rond de 10 €. Houd er rekening mee dat, zoals in de vorige paragraaf te zien, een airbag zonder veiligheidsgordel bij een ongeval zeer gevaarlijk kan zijn.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Land Rover Range Rover Sport?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Land Rover Range Rover uit te schakelen

Om af te sluiten, de wijste oplossing voor schakel het riemalarm op uw Land Rover Range Rover uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelentoch heeft u de instructies van de fabrikant nodig om de exacte procedure te kennen, en in het algemeen zal een specialist deze handeling beter voor u kunnen uitvoeren. Maar velen van hen zullen terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van de procedure.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector