Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Land Rover Range Rover Evoque uitschakelen?

Voor veel mensen is het dragen van een veiligheidsgordel niet nodig, de waarheid is dat sommige Land Rover Range Rover Evoque-rijders hun auto alleen op privéterrein en bij lage snelheden gebruiken. Sommige andere chauffeurs willen echter de veiligheidsgordel niet gebruiken, ook al brengen ze daarmee andere chauffeurs niet in gevaar — het is tegen de wet. We zullen u echter, alleen voor de eerste categorie mensen, laten zien aan: schakel het gordelalarm van uw Land Rover Range Rover Evoque uit, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit te bereiken, zullen we u eerst wat informatie geven die u moet weten voordat we naar een dergelijk proces kijken, en ten tweede zullen we u onthullen hoe u de riemwaarschuwing van uw Land Rover Range Rover Evoque/Strong> kunt uitschakelen.

Sommige informatie moet u weten voordat u het riemalarm van uw Land Rover Range Rover Evoque wilt uitschakelen

Zoals we u in de inleiding van dit document hebben verteld, kijkend naar de gordelwaarschuwing van uw Land Rover Range Rover Evoque uitschakelen is niet gering. Dit alarm is er om u te attenderen op het vastmaken van uw riem, om in overeenstemming te zijn met de wet en om geen onnodige risico’s te nemen. Maar als je deze stap echt moet nemen, moet je wat informatie hebben die je aan het denken kan zetten voordat je iets doet, vind ze in de onderstaande lijst:

  • Het is duidelijk, maar het is goed om te onthouden dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Land Rover Range Rover Evoque is uitgerust met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet hebt, in geval van een ongeval uw airbag kan gevaarlijker zijn dan beschermend
  • Een beveiligingsonderdeel zijn, de belt alarm pieper van uw Land Rover Range Rover Evoque moet werken , het is gekoppeld aan airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees uiterst waakzaam tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Het lampje van de Land Rover Range Rover blijft branden

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Land Rover Range Rover Evoque uit?

Na het bekijken van de verschillende informatie om te overwegen voordat u overweegt de gordelwaarschuwing van een Land Rover Range Rover Evoque uitschakelen, we zullen u leren hoe u deze taak kunt uitvoeren.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Land Rover Range Rover Evoque uit te schakelen

.

Het eerste en meest eenvoudige alternatief dat u heeft, is het kopen van een verlenging van de riemgesp om het gordelalarm op uw Land Rover Range Rover Evoque te deactiveren. Het bijzondere aan dit onderdeel is dat je ondanks alles je riem kunt gebruiken. In feite is het een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om op uw riemgesp te passen. Maar het is essentieel om te weten dat dit product moet voldoen aan de normen van de fabrikant, zodat het in geval van een ongeval net zo resistent is als uw normale riemgesp. Om deze reden is het een betere keuze voor u om deze riemgespverlenging voor Land Rover Range Rover Evoque bij een auto-onderdelendealer te krijgen. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging koop je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om het gordelalarm van uw Land Rover Range Rover Evoque uit te schakelen

.

Deze optie is exclusief beschikbaar voor chauffeurs die helemaal geen autogordel willen omdoen en dus niet meer willen hoor de beltoon van hun Land Rover Range Rover Evoque. Je wordt dus vogelvrij verklaard en riskeert bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en een paar punten op je rijbewijs. We raden u daarom aan dit alleen te doen als u met uw auto op privéterrein rijdt. De theorie is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp krijgen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem zal reproduceren en daarom de pieptoon niet inschakelt ervan. Wees voorzichtig om de breedte van uw gesp en de inkeping te meten om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de riemhouder van uw Land Rover Range Rover Evoque. Op speciale websites vind je riemgespen rond de €10. Houd er rekening mee dat, zoals in het vorige gedeelte is gezien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn bij een ongeval.

Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden in mijn Land Rover Range Rover Sport

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Land Rover Range Rover Evoque uit te schakelen

Om af te sluiten, de wijste techniek om schakel het gordelalarm op uw Land Rover Range Rover Evoque uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, u hebt echter de handleiding van de fabrikant nodig om de exacte techniek te kennen, en in de meeste gevallen zal een professional dit proces beter voor u kunnen doen. Toch zal de meerderheid terughoudend zijn vanwege de illegaliteit van het proces.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector