Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Lincoln MKC uitschakelen?

Voor een aantal mensen is het gebruik van een veiligheidsgordel niet vereist, in werkelijkheid gebruiken sommige Lincoln MKC-bestuurders hun auto alleen op privéterrein en bij lage snelheden. Sommige andere chauffeurs willen de veiligheidsgordel echter niet gebruiken, hoewel ze daarmee andere mensen niet in gevaar brengen — het is tegen de wet. Wij helpen u echter alleen voor de eerste categorie personen schakel het riemalarm van uw Lincoln MKC uit, zodat u kunt rijden zonder uw riem te dragen. Om dit te doen, zullen we u eerst wat informatie geven om te weten voordat u een dergelijke operatie bedenkt, en ten tweede zullen we u onthullen hoe u de riemwaarschuwing van uw Lincoln MKC / Strong> kunt uitschakelen.

Sommige informatie moet u weten voordat u het riemalarm van uw Lincoln MKC wilt uitschakelen

Zoals we u in de inleiding van dit artikel hebben verteld, kijkend naar het uitschakelen van de riemwaarschuwing van uw Lincoln MKC is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om u eraan te herinneren om uw riem vast te maken, om de wet na te leven en geen onnodige risico’s te nemen. Maar als u deze stap echt wilt zetten, moet u wat informatie weten die u aan het denken kan zetten voordat u handelt, u kunt ze vinden in de onderstaande lijst:

  • Het is duidelijk, maar het is goed om te onthouden dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Lincoln MKC is uitgerust met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet draagt, in geval van een ongeval uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Als veiligheidscomponent, de riemalarm pieper van uw Lincoln MKC moet werken , het is verbonden met airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees zeer waakzaam tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Laadprobleem batterij Lincoln MKS, wat te doen?

.

Hoe schakel ik het riemalarm op mijn Lincoln MKC uit?

Na het bekijken van de verschillende informatie om rekening mee te houden alvorens te overwegen het afsluiten van de riemwaarschuwing van een Lincoln MKC, zullen we u leren hoe u deze actie moet uitvoeren.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Lincoln MKC uit te schakelen

.

De eerste en snelste keuze die voor u beschikbaar is, is uzelf uit te rusten met een riemgespverlenging om het riemalarm op uw Lincoln MKC uit te schakelen. Het bijzondere van dit onderdeel is dat u uw riem ondanks alles kunt gebruiken. In werkelijkheid is het een riemgesp met een clip aan de bovenkant om uw riemgesp op te bergen. Maar het is cruciaal om te weten dat dit product moet voldoen aan de maatregelen van de fabrikant, zodat het bij een ongeval even resistent is als uw gewone riemgesp. Daarom is het voor u beter om deze riemgespverlenging voor de Lincoln MKC bij een auto-onderdelendealer te krijgen. Bij deze extensie kun je kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging koop je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om uw Lincoln MKC-riemalarm uit te schakelen

.

Deze oplossing is uitsluitend voorbehouden aan mensen die helemaal geen autogordel willen omdoen en daardoor niet meer willen hoor de riem alarm piep van hun Lincoln MKC. U wordt hierdoor vogelvrij verklaard en bij politiecontrole riskeert u een boete van honderden euro’s en weinig punten op uw rijbewijs. We raden u daarom aan om dit alleen te doen als u uw auto op privéterrein gebruikt. Het principe is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u zult een riemgesp kunnen krijgen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem imiteert en daarom de piep niet activeert ervan. Wees voorzichtig met het evalueren van de breedte van uw gesp en de inkeping om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de riemhouder van uw Lincoln MKC. Door online te gaan, vindt u gespen rond de 10 €. Houd er rekening mee dat, zoals in de vorige paragraaf te zien, een airbag zonder veiligheidsgordel bij een ongeval zeer gevaarlijk kan zijn.

Weiterlesen:
Oranje lampje Lincoln MKS dat blijft branden

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Lincoln MKC uit te schakelen

Om af te sluiten, de beste tactiek schakel het riemalarm op uw Lincoln MKC uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelentoch heeft u de handleiding van de fabrikant nodig om de exacte procedure te kennen, en over het algemeen zal een professional deze handeling beter voor u kunnen doen. Toch zullen velen van hen terughoudend zijn vanwege de illegaliteit van het proces.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector