Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het versnellingsbaklek op Land Rover Range Rover Sport te verhelpen?

Op deze pagina zullen we proberen u te helpen bij het oplossen van een probleem dat vervelend kan zijn, en als het niet op tijd wordt aangepakt, dit een financiële last wordt. In feite is het nooit geruststellend om een ​​lek in uw voertuig te onderscheiden, en het is zelfs nog minder rustgevend als het een versnellingsbak lek op uw Land Rover Range Rover Sport . In dit artikel gaan we u helpen bevestigen dat het in feite een versnellingsbaklek is, vervolgens hoe u een versnellingsbak- of transmissielek repareert, u enkele preventieve suggesties geven en u ten slotte een indicatie geven van de prijs van de versnellingsbak van een Land Rover Range Rover Sport.

Versnellingsbaklek op Land Rover Range Rover Sport, bron en manifestatie

Als u een olievlek op de grond heeft opgemerkt, moet u bevestigen dat dit lek in feite afkomstig is van de versnellingsbak van uw Land Rover Range Rover Sport. Om dit te doen, moet u onder uw voertuig gaan en het olielek volgen. Als het transmissieolie is, moet het afkomstig zijn van uw versnellingsbakcarter of een aangrenzende kamer. Eenmaal gevalideerd, zijn hier de mogelijke wortels van dit transmissielek:

 • Een versnellingsbakdop: als deze verkeerd is vastgeschroefd …
 • Defecte koppelomvormer: alleen aanwezig op automatische versnellingsbakken.
 • Vanaf het transmissie-oliecarter: In het geval het gebarsten of beschadigd is
 • Een van uw zegels is beschadigd

Hoe een versnellingsbaklek op Land Rover Range Rover Sport te repareren?

Nadat we de verschillende wortels van een versnellingsbak- of transmissieolielek op uw Land Rover Range Rover Sport hebben ontdekt, zullen we proberen u uit te leggen wat uw mogelijkheden zijn om dit olielek te repareren. Houd er rekening mee dat, ongeacht de reden, u, nadat u een lek heeft geconstateerd, naar een monteur moet gaan om de exacte oorzaak van het lek te bepalen, in elk ander geval kan uw versnellingsbak onherstelbaar beschadigd raken. Hier is echter hoe de service van de monteur en de oplossingen die u zullen worden aangeboden:

 • Om het lek te bepalen, zal de autotechnicus vaak uw versnellingsbak uit elkaar moeten halen, wat hoge arbeidskosten met zich meebrengt.
 • Als je geluk hebt en het is gewoon een pakking, zal je autotechnicus deze vervangen en de versnellingsbak van je Land Rover Range Rover Sport weer in elkaar zetten, in alle andere gevallen moet je vervang de hele versnellingsbak

  .

 • Eindelijk is het voor de doe-het-zelvers mogelijk om een ​​afdichtingskit te gebruiken die alleen effectief is in het geval van kleine lekken, deze kit is ongeveer 40 euro waard
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Land Rover Range Rover Evoque

.

Preventie: hoe kunt u lekken in de versnellingsbak van uw Land Rover Range Rover Sport voorkomen?

Er zijn niet veel oplossingen voor vermijd versnellingsbaklekken op uw Land Rover Range Rover Sport , maar hier zijn de drie meest effectieve:

 • Regelmatig olie verversen op uw versnellingsbakdek.
 • Tap je versnellingsbak af en doe er nieuwe olie in. Als je alles wilt weten over deze manipulatie, lees dan onze inhoud over dit onderwerp.
 • Gebruik een bepaald additief voor routineonderhoud van keerringafdichtingen, deze additieven zullen de flexibiliteit herstellen en matige lekken dichten, u vindt er enkele voor een paar dozijn euro bij Oscaro.

.

Prijs van een Land Rover Range Rover Sport versnellingsbak

Ten slotte willen we u een indicatie geven hoeveel het kost om de versnellingsbak van een Land Rover Range Rover Sport te vervangen. Zoals je hebt gemerkt, leiden versnellingsbakproblemen er vaak toe dat dit onderdeel geheel wordt vervangen. Het is moeilijk om u een exacte prijs te geven, omdat op basis van de monteur de arbeid behoorlijk kan variëren en op basis van uw motor zal het onderdeel ook een andere prijs hebben, maar we schatten dat de reparatie, inclusief arbeid kost je tussen de 800 en 2000 euro wetende dat het onderdeel alleen al tussen de 400 en 1000 euro kost.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover Sport kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector